Asterix & Obelix XXL Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Asterix & Obelix XXL Collection - PS5Asterix & Obelix XXL Collection - NSW
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 419642
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL Collection [PS4]


Asterix & Obelix XXL Kolekce shromažďuje všechny videohry Asterix & Obelix XXL pro nejgigantičtější cestu po vašich oblíbených Galích! Objevte nebo se vraťte zpět v těchto třech ikonických dobrodružstvích plných kanců, kouzelného lektvaru a Římanů. Staňte se nejodvážnější Galií a neustále odrážejte římské útočníky a Caesara!


Každá ze tří her nabízí zcela nový příběh se všemi vašimi oblíbenými postavami: Getafix, Cacofonix, Panacea a dalšími vesničany. Dostanete se na palubu epických dobrodružství v Galii, Itálii, Řecku, Egyptě a dalších! Očekávejte zábavné a dynamické akční bitvy, ve kterých můžete Římany fackovat, jak chcete. Kdykoli můžete přepínat mezi Asterixem a Obelixem a najít perfektní shodu!


Tyto hry plné šílených bojů a nezapomenutelných výletů ve světě Asterix mohou vychutnat všichni!


Kolekce Asterix & Obelix XXL obsahuje 3 hry Asterix a Obelix:


Asterix a Obelix XXL: Romastered

Pomozte Asterixovi a Obelixovi zachránit všechny vesničany unesené Caesarem a jeho armádou! Vychutnejte si zcela novou grafiku a vylepšenou hratelnost v této remasterované verzi. Objevte 4 nové herní režimy včetně retro režimu, ve kterém můžete kdykoli přepnout na původní grafiku.



Asterix & Obelix XXL 2

Druid Getafix zradil vesnici a dohodl se s Římany! Odhalte pravdu, která se skrývá za touto záhadnou zradou, a nezapomeňte cestou dát facku některým Římanům.



Asterix a Obelix XXL 3

Objevte nejnovější dobrodružství Asterixe a Obelixe a neuvěřitelné síly Křišťálového menhíru! Tentokrát si vyzkoušejte režim spolupráce dvou hráčů a hrajte se svojí rodinou nebo přáteli!




Recenze na Asterix & Obelix XXL Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.