Atelier Escha & Logy: alchemists of the Dusk Sky PS3

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 227373
KoeiEN dabing

Atelier Escha & Logy: alchemists of the Dusk Sky [PS3]

Atelier Escha & Logy je pokračováním Atelier Ayesha. Hra staví na mýtech, které se vyskytly v Ayesha a vytváří ještě mysterióznejšiu atmosféru a spolu s nadpřirozeným prostředím poskytuje hráči silný fantazijní dojem. Vyberte si mezi dvěma hrdiny, kteří mají rozdílné pohledy na události ve hře, jakož i unikátní události, které se odehrají jen v jejich přítomnosti. Toto spolu se značně vylepšeným bojovým systémem a hlubším, ale jednodušším systémem syntézy, dělá z této hry důstojného nástupce Atelier série jak pro nové hráče, tak pro zkušené Atelierčanov. Sledujte začátek nové éry v sérii díky Atelier Escha & Logy!

  • Přejděte příběh ve dvou úžasných perspektivách a herních stylech! Výběr Vašeho protagonistu změní Váš pohled na příběh, přístup k osobním událostem a prozkoumaným tématům. Díky tomu si můžete užít jiný zážitek i když hru už jednou projdete!
  • Rozličné herní elementy! Scénář závisí na Vašem protagonistovi. A tak se i možnosti v menu, události, zakončení a další designové prvky hry budou odlišovat! Díky tomu si za Esch můžete užít tradiční Atelierovské vyprávění příběhu se srdečnou atmosférou, přičemž logy příběh mnohem více závisí na unikátních aspektech soumračného mýtů a historii alchymie, a obecně se nese v serióznější tónu.



  • Recenze na Atelier Escha & Logy: alchemists of the Dusk Sky

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.