Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 029 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 473333
Koei

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Během odhalování tajemství ostrovů Kark bude Ryza a její přátelé zkoumat čtyři regiony v novém „otevřeném poli“ – všechny lze prozkoumat s plynulými přechody!
 

Když hráči cestují přes tyto krásné a rozsáhlé rozlehlé země a výhledy, najdou tajemné klíče, které jim pomohou v jejich dobrodružství. Existují různé typy klíčů, které lze nalézt a vytvořit, užitečné pro průzkum, syntézu a boj. Každý klíč má jiný účinek, takže hráči budou chtít s nimi experimentovat, protože klíče k odemčení tajemství ostrova jsou nyní ve vašich rukou.

Kromě toho Atelier Rýza 3: Alchemist of the End and the Secret Key znovu spojuje hráče s postavami z předchozích her a zároveň získává nové přátele, kteří jsou klíčovými pro příběh! Celkem jedenáct členů strany bude představeno v tomto nejnovějším příspěvku, jednom z největších v historii seriálu! Na třetí letní dobrodružství se vrací spolehlivý a přátelský Ryza, inteligentní a pracovitá Klaudia, oddaný výzkumník ruin Tao a skromný a upřímný Lent spolu s dalšími postavami.

V RPG hře Atelier Ryza 3 se hlavní scénárista Yashichiro Takahashi, který napsal scénář k původní hře Atelier Ryza, vrací do série, aby přinesl nezapomenutelnou třetí kapitolu série Secret. Nejnovější letní eskapáda zastihne Rýzu a přátele, kteří si užívají svůj klidný život na ostrově Kurken, když se dozví, že v nedalekých vodách se objevila záhadná skupina ostrovů.

Ukáže se, že tyto ostrovy, známé jako Karkské ostrovy, mají negativní vliv na jejich domovinu, a tak se Ryza a její přátelé rychle pustí do pátrání. Ale když jejich vyšetřování vede k obrovské bráně hluboko v podivných ruinách, Ryza slyší v hlavě strašidelný hlas, který ji chce přivést ke 'Kódu vesmíru'. Kdo si s ní povídá a co leží za branou?

Trailer


Recenze na Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.