A.o.T .: Wings of Freedom Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA A.o.T .: Wings of Freedom - XBOX ONE
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 352765
KoeiEN dabing

A.o.T .: Wings of Freedom [PS4]


Hra Attack on Titan: Wings of Freedom následuje poutavý příběh první sezóny anime Attack on Titan a zaměřuje se na různé klíčové postavy, hráč prožívá najšokujúcejšie, odvážné a vzrušující momenty. Hra se zaměřuje na příběh tří mladých lidí, kteří přežijí destrukci jejich zdmi obehnaného města, enormními, lidí požierajúcimi titány a eventuálně se přidají k regimentu skautů aby ochránili lidskou rasu od těchto silných nepřátel.

Bojujte na smrt proti obrovským titanem
Bojujte na brutálních a neúprosných bojištích, kde se situace neustále mění z momentu na moment. Každé strategické rozhodnutí, které provedete se přímo spojí s novou a vzrušující akcí. Nový druh lovecké akce, který kombinuje vysokou úroveň taktické volnosti se vzrušením vyzvání titánů po boku vašich spolubojovníků.

Kombinace mnohasměrný mobility a odtínania končetin
Za využití mnohasměrného vybavení, které bylo vyrobeno speciálně pro boj s titány a umožňuje Vám volně létat napříč, a přes bojiště. V rychlosti se přibližte k titanem, oslabte jejich useknutí rukou nebo nohou a vrazte Váš meč do jejich slabiny na zátylku.

Drama epických rozměrů
Úkolem regimentu skautů, do kterého Eren patří, je cestovat za bezpečí zdi a rozšiřovat teritoria lidstva. Zažijte vzrušující drama, která se odvíjí napříč bojištěm měnícím se v reálném čase. Destrukce budov gladiátory ve městě také rozšíří možnosti boje, které Vám budou dostupné.

Grafika, která přivede příběh k životu
Poslední fúze grafiky anime a herního stylu, která se nazývá"Custom Toon Shader" využívá fyzikální ztvárnění a přivádí nádherný svět Attack on Titan k životu. Eren, Mikasa a všechny ostatní oblíbené postavy se mohou volně pohybovat napříč obrovskými zónami. Zažijte Attack on Titan jako nikdy předtím!

  • Hra založená podle oblíbeného anime Attack on Titan.
  • Většina soubojů se odehrává ve vzduchu díky vašemu vybavení na boj proti titanem.
  • Obrovské otevřené bojiště, které se mění v reálném čase.
  • Grafika"Custom Toon Shader" přivádí příběh k životu spojením grafik anime a herního stylu.



  • Recenze na A.o.T .: Wings of Freedom

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.