Bakugan: Champions of Vestroia (Deluxe Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 410671
WarnerEN dabing

Bakugan: Champions of Vestroia (Deluxe Edition) [NSW]


Bakugan: Champions of Vestroia je nového RPG s originálním příběhem, který expanduje TV sérii a přináší poprvé svět Bakugan ke konzoli Nintendo Switch. Toto dobrodružství vezme hráče na ultimátní Bakugan cestu, kde se spřátelí s mnoho silnými stvořeními známými jako Bakugan, vyzbrojte a upravte si Bakugan týmy pro pořádně strategické souboje a osvojte si jejich schopnosti, abyste se stali šampiony Vestroia. Hráči mohou také hrát online v 1v1 multiplayeru.


  • Staňte se Bakugan Brawling hrdinou díky herním vysoce soutěživém a hlubokém Action Battle systému, kde si hráči vytvářejí své Bakugan týmy. Hráči mohou sbírat Bakugan tak, že se s nimi spřátelí na jejich cestách při objevování nebo plnění úkolů. Zvyšte jim úrovně bojováním v Bakugan Brawls a sledujte jak se stávají silnějšími při jejich vývoj.
  • Poskládejte si tým z Vašich 3 nejsilnějších Bakugan, každý s jejich vlastními, nastavitelnými schopnostmi a vystrojte je s Baku-Gear se kterou vytvoříte ultimátní týmovou synergii. Bakugan také přicházejí v různých frakcích, která rozhoduje o jejich síle a slabinách, čímž přidává další vrstvu hloubky a strategie do soubojů.
  • Plně objaviteľný 3D svět rozdělen do více čtvrtí, každá s dedikovanými bojovými prostředími. Hráči mohou interagovat s ostatními postavami, jít na výpravy a objevovat s jejich Bakugan týmem napříč lokacemi například nábřeží, husté město nebo továrna plná zlověstnými nepřáteli.
  • Otestujte Vaše zkušenosti proti ostatním hráčům online v 1v1 multiplayer soubojích s použitím Vašich Bakugan týmů, jejichž jste vytrénovali na Vašich dobrodružstvích.
    Bakugan_Deluxe_NSW

    Bakugan: Champions of Vestroia Deluxe Edition obsahuje:
  • Hru Bakugan: Champions of Vestroia
  • Exkluzivní hračku Ultima Dragonoid Transforming Bakugan
  • Exkluzivní Ultima Dragonoid sběratelskou kartu
  • Exkluzivní Ultima Dragonoid Metal Gate kartu
  • 2 mocné Bakucores

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Bakugan: Champions of Vestroia (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.