Baldurs Gate Compilation PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6828
Atari

Baldurs Gate Compilation [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Baldur's Gate , datadisk Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast a její pokračování Baldur's Gate 2: Shadows of Amn s datadiskem Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal.


Baldur's Gate
Baldur's Gate je RPG odehrávající se ve fantasy světě Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Je první částí série stejného názvu.

Příběh se odehrává na kontinentu Faerún, na Pobřeží mečů (Sword Coast) jižně od města Baldur's Gate. Na začátku slabá a nezkušená skupina dobrodruhů cestuje krajinou, splňuje různé úkoly a zabíjí příšery. Postupně takto získává zkušenosti a lepší vybavení.

Hra využívá modifikované pravidla druhého vydání Advanced Dungeons and Dragons. Probíhá v reálném čase s možností pozastavení v libovolném čase nebo při určité události. Také existuje možnost hraní na kola, když se hra automaticky zastavuje v pravidelných intervalech. Počet ovládaných postav je omezen na šest (hlavní postava a pět dalších členů družiny - původně NPC).


Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast
Datadisk k
první části hry nabízí možnost prozkoumat další oblasti, získat lepší vybavení a více zkušenostních bodů během bojů se silnějšími nepřáteli.


Baldur's Gate 2: Shadows of Amn
V každém světě zuří konflikt. Dobro a zlo. Spojenci a nepřátelé. Bezpečí a ohrožení. V Baldur's Gate 2: Shadows of Amn se ocitnete mezi těmito stranami. V impozantním pokračování Baldur's Gate , jedné z nejlepších RPG se ponoříte do světa intrik, dobrodružství a zuřivého boje, kde Vaše schopnost rozeznat rozdíly mezi dobrem a zlem - s vydatnou pomocí kouzel a oceli - rozhoduje o Vašem osudu. Baldur's Gate 2: Shadows of Amn se odehrává v prostředí Forgott Realms a je najnádhernejšou hrou podle pravidel Advance Dungeons & Dragons.


  • Možnost vytvořit postavu nebo importovat oblíbenou z Baldur's Gate zda Tales of the Sword Coast
  • Hru v reálném čase je možné kdykoliv pozastavit a upravit chování postav či zlepšit strategii
  • V obrovském a komplexního světě jsou různé druhy příšer, tisícovka postav a více než 130 nových kouzel (celkově jich je více než 300!)
  • K rozsáhlým možnostem výběru se přidávají nové rasy a sady postav - např.. poloork, pane šelem, lovec nemrtvých či vrah
  • Hra podporuje 3D akceleraci nádherných vizuálních efektů.
  • Vylepšená hra více hráčů podporuje hru až 6 hráčů.
  • Bohaté hlavní i vedlejší úkoly (včetně úkolů lišících se podle povolání) zaručují maximální realističnost


    Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal
    V datadisku k druhé části se příběh končí a dojde k posledním bojům mezi potomky boha Bhaal-a.
  • Recenze na Baldurs Gate Compilation

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.