Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 353685
WarnerEN dabing

Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition) [PS4]


Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition) kombinuje poslední část cenami ověnčené trilogie z města Arkham a obsah Season Passu. Tato verze přináší unikátní předělání ikonického vozu Batmobile. Hra kombinuje vysoce očekávané a legendární vůz s kritiky vychválení herním stylem trilogie.

Ve hře Batman: Arkham Knight dojde cenami ověnčená Arkham trilogie ke svému epickému rozuzlení. Vyvinutý exkluzivně pro nextgen konzole se v Batman: Arkham Knight představuje unikátní navržena verze Batmobile. Netrpělivě očekávané legendární vůz v kombinaci s uznávanou hratelností série Arkham Vám nabízí maximální a úplný Batman zážitek, kde Vás čeká přehánění se ulicemi a stoupání po panoramatu celého Gotham City. V tomto výbušném finále čelí Batman největší hrozbě městu, které přísahal chránit, protože Scarecrow se vrací, aby sjednotil super zločince z Gotham City a zničil Batman jednou provždy.


  • Prožijte kompletní Batman zážitek, ve kterém Temný Rytíř vstupuje do závěrečné kapitoly Arkham trilogie. Staňte se nejlepším detektivem na světě jako nikdy předtím díky Batmobile a vylepšeními v takových ikonických schopnostech jako je FreeFlow Combat, stealth akce, forenzní vyšetřování a navigace.
  • Batmobile se představuje ve zcela novém a originálním designu s výrazným vizuálním vzhledem a celou řadou palubních high-tech zařízení. Navržen tak, aby byl plně pojízdný po celém herním světě a schopný transformace z vysokorychlostního stíhacího režimu na vojenský stupeň bojového režimu, toto legendární vůz je jádrem designu hry a umožňuje Vám trhat asfalt v neuvěřitelné rychlosti v honbě za nejnebezpečnějšími zločinci Gotham City. Toto kultovní vůz také rozšiřuje Batmanových schopnosti v každém ohledu, od navigace a vyšetřování po boj a řešení hlavolamů pro vytvoření skutečného a plynulého pocitu spojení člověka a stroje.
  • Batman: Arkham Knight přináší totální válku do Gotham City. Potyčky z Batman: Arkham Asylum , které přerostly do ničivého spiknutí proti vězňům v Batman: Arkham City vyvrcholí v konečném souboji o budoucnost Gotham City. Osud města visí na vlásku, protože Scarecrow se s spojil s Arkham Knightem, zcela novou a originální postavou ve světě Batman, stejně jako rozsáhlým seznamem dalších nechvalně známých zločinců, včetně Harley Quinn, Penguin, Two-Face a Riddler.
  • Poprvé máte možnost prozkoumat celé Gotham City v úplně otevřeném a volném herním světě. S více než pětkrát větší rozlohou než v Batman: Arkham City ožívá Gotham City se stejnou úrovní pozornosti k detailům, kterou jsou známé hry série Arkham .
  • Plně se ponořte do chaosu, který propukl v ulicích Gotham City. Setkání s kriminálníky jsou zaručeny a zároveň Vám nabízí možnost zaměřit se na individuální chytání zločinců, nebo sledování základního příběhu.
  • K dispozici máte více bojových pohybů a high-tech zařízení, než kdykoliv předtím. Nová schopnost používat zařízení během plachtění umožňuje Batmanovi používat batarangy, nebo vystřelovací hák během létání, zatímco jeho opasek byl opět vylepšen o zcela nové zařízení, které rozšiřují jeho schopnosti v oblasti vyšetřování, stealth propadů a bojových dovedností.


    Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition) obsahuje:

  • Hru Batman: Arkham Knight

    Season Pass:

  • Nové mise v příběhu
  • Dodatečných super zločinců
  • Legendární verze Batmobile
  • Pokročilé mapy výzev
  • Alternativní kostýmy pro postavy
  • Nové závodní tratě na ježdění



  • Recenze na Batman: Arkham Knight (Game of the Year Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.