Battlefield 2042 (Ultimate Edition)

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 839 Kč
Cena bez DPH: 2 346 Kč
 
Kód produktu: 435743
ElectronicEN dabing

Battlefield 2042 (Ultimate Edition) [XBOX X|S digital]


Hra neobsahuje režim single-player!
Předobjednejte si Battlefield 2042 Gold Edition nyní a dostanete:

  • Early Access do Open Beta
  • Irish - Battle Hardened Legendary Skin
  • Baku ACB-90 melee takedown knife
  • "MR. Chompy" Epic Weapon Charm
  • "Landfall" Player Card Background + "Old Guard" Tag

Tato Ultimate Edition obsahuje obě Xbox One a Xbox Series X|S verze hry Battlefield 2042.


Digitální verze Battlefield 2042 Gold Edition obsahuje:

  • Early Access do hry
  • Year 1 Pass: 4 noví specialisté (1 za sezónu), 4 Battle Passe (1 za sezónu) a 3 Epic Skin Bundles ("Blistered Earth", "Tempest" a "Cold Blood")
  • Midnight Ultimate Bundle ("Shadow Stalker" Legendary Outfit, "Obsidian" Legendary Weapon Skin, "Onyx" Legendary Vehicle Skin)
  • Oficiální Digital Artbook
  • Exkluzivní Digital Soundtrack
  • Cross-Gen balíček

Battlefield 2042 je FPS střílečka, se kterou se vrací legendární totální válečné nasazení známé z této herní série.

V blízké budoucnosti, ve světě, který je zmítán nepokoji, se musíte přizpůsobit a vypořádat se s dynamicky měnícím se bojištěm. V tom vám pomůže váš tým a moderní arzenál. Battlefield 2042 s podporou pro 128 hráčů přináší dosud nevídaná rozsáhlá prostředí z celého světa. Na hráče čekají úchvatné zážitky v aktualizovaných režimech pro více hráčů, jako jsou Conquest a Breakthrough, nebo ve zcela novém režimu Hazard Zone.


Svět, který proměnily nepokoje

V roce 2042 extrémní klimatické události a konflikty kvůli zdrojům zcela změnily globální rozložení sil. Spojené státy a Rusko stojí na pokraji války, zatímco váleční veteráni všemožného původu tvoří nezávislé skupiny známé jako jednotky Task Force. Bojujte o budoucnost na tomto dosud nevídaném válečném poli.


Rozsáhlé a dynamické prostředí

Intenzivněji prožijte velkolepou válku v obrovském měřítku na sedmi masivních mapách, které odrážejí novou filozofii designu. Každé bojiště má několik různých bojových zón zasazených do jednoho herního prostoru, a tento extra prostor s sebou přináší větší rozmanitost a významnější zapojení bojové techniky do hry – tanky mají více prostoru k přejetí, stíhačky mají více vzdušného prostoru k manévrování. Na těchto mapách vás čekají neustále se měnící bojové podmínky a výzvy. Přizpůsobujte se za pochodu dynamickým událostem a katastrofám jako jsou písečné bouře v katarských pouštích, start rakety z vesmírného centra ve Francouzské Guyaně nebo tornáda ohrožující betonové džungle Jižní Koreje.


Rozsáhlé a dynamické prostředí

V novém systému specialistů si vyberte roli na bojišti a utvořte vlastnoručně sestavené týmy. Podobně jako čtyři třídy v Battlefieldu i specialisté mají jednu unikátní specializaci a vlastnost, ale zbytek lze kompletně přizpůsobit. Výběrem a vybavením specialisty se budete doplňovat s dalšími členy družstva a získáte schopnosti obstát v každé bojové situaci.


128 hráčů současně

Vůbec poprvé v historii série Battlefield se může do totální války zapojit 128 hráčů najednou*. Tento kolosální počet hráčů přináší zcela nové herní příležitosti a velkolepé „battlefieldovské“ momenty. Více než kdykoli předtím můžete zažít intenzitu masivních bitev, ve kterých se může stát cokoli. * Podporováno pouze na konzolích Xbox Series X | S a PlayStation®5 a PC. Xbox One a PlayStation®4 budou mít limit 64 hráčů.


Prvotřídní arzenál

Popusťte uzdu své bojové kreativitě s širokou nabídkou nejmodernějších zbraní, vozidel, letadel, vrtulníků a nového vybavení inspirovaného blízkou budoucností roku 2042. Přivolejte Rangera, robotického psa určeného k boji, injekční pistolí oživte členy týmu na dálku, dostaňte se na nová místa , oblečte si kombinézu s křídly, využijte průzkumný dron a mnoho dalšího.


Nové sezóny, nový obsah

Vy a komunita budete ve hře Battlefield 2042 postupovat podle systému sezón, které budou do hry průběžně přinášet čerstvé novinky. Sezóny budou přinášet nová témata as nimi i nový obsah jako jsou speciální vojáci, lokace, zbraně a vozidla. Ti, kteří se chtějí ve hře Battlefield 2042 vydat dál, si mohou zakoupit Year 1 Pass a zajistit si 4 nové specialisty, 4 Battle Passy a 3 velkolepé sady skinů („Blistered Earth“, „Tempest“ a „Cold Blood“).


Battlefield Portal

Objevte nečekané bitvy a vstupte do bohatého světa série Battlefield na komunitní platformě, která vám umožňuje měnit pravidla války. V tomto kreativním otevřeném režimu máte k dispozici nekonečné možnosti úprav zbraní, vybavení, pravidel a dalších prvků. Připomeňte si sílu klasických herních momentů s obsahem z her Battlefield 1942, Battlefield 3 a Battlefield: Bad Company 2 nebo využijte moderní obsah ze světa Battlefieldu 2042 k objevování, vytváření a sdílení nových, nevšedních zážitků.


batt_portal

battle_screen


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Battlefield 2042 (Ultimate Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.