Battlefield 2142 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6778
Electronic

Battlefield 2142 [PC DVD]

Píše se rok 2142 a příchod nové doby ledové uvrhl celý svět na pokraj paniky. Pouze malá část zemského povrchu, která nebyla pokryta ledem, může uživit zbytky lidské populace. Matematika je v tomto případě neúprosná: někdo přežije, většina zemře.

Ve hře Battlefield 2142 si hráči mohou vybrat ze dvou vojenských supervelmocí - Evropského společenství nebo nověji uskupené Pan Asijské koalice - v rozhodující bitvě o přežití.

Ozbrojeni devastujícím arzenálem high-end zbraní, včetně útočných pušek a děl, maskovacích zařízení, obranných a strážních zbraňových systémů budou hráči také moci ovládat nejnebezpečnější vojenská vozidla, jaká kdy člověk viděl. Mezitím, co impozantní pěšáci svádějí zuřivé pozemní bitvy, nebe ovládají futuristické létající stroje. Při boji proti těmto futuristickým vojenským jednotkám budou muset hráči použít všechny smysly, svůj důvtip a arzenál obranných zbraní, jako např.. EMP granáty nebo inteligentní miny, aby byli schopni ovládnout bitevní pole.

Multiplayer podporuje hru až 64 hráčů, přičemž umožní hráčům stát se buď součástí běžné bojové jednotky v první linii, nebo ve Velitelském módu řídit strategickou bitvu.

Poprvé v historii celé série, Battlefield 2142 obsahuje nový herní mód a to klasickou kampaň. Nový Titan mód nabízí hráčům možnost zničit Titan nepřátelské armády - jedná se o masivní, težce pancéřovanou bojovou letající loď. K neškodnění Titanu je nejdříve nutné zničení jeho obranných štítů a následně proniknutí do jádra lodi a její zničení. Tato herní inovace změní způsob vaší hry, protože nabídne jak výbornou týmovou hru, tak strategicky vedený boj v nepřeberném množství herních situací.

Pokud budou hráči ve hře úspěšní, bude se jim zvyšovat jejich hodnocení a bude možno odemknout odměny v podobě nových zbraní, vyznamenání a dalších, což vytvoří nejobsáhlejší systém odměňování hráčů ve světě Battlefieldu do současnosti .

  • Titan mód - herní mód, v němž útočí na obrovskou létající základnu (Titan). Hráč musí nejdříve zneškodnit silové štíty a poté zevnitř zneškodnit reaktor lodi.
  • Multiplayer až pro 64 hráčů.
  • Přizpůsobení schopností - hráči mohou lépe přizpůsobit své schopnosti a zařízení v multiplayeru tak, jak jim to bude nejlépe vyhovovat.
  • Smrtící vozidla - obrovské bojové mechy a stíhačky.
  • Reálné i h

  • Recenze na Battlefield 2142

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.