Battlefield: Hardline Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Battlefield: Hardline - XBOX ONEBattlefield: Hardline - PS3
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
Kód produktu: 237201
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Battlefield: Hardline [PS4]

Splňte si svůj sen v roli policisty nebo zločince ve hře Battlefield: Hardline. Tento akční titul je kombinací intenzivního multiplayerového režimu, známého ze série Battlefield a emotivního příběhu, který se svým stylem blíží moderním televizním kriminálky.

V dramatické singleplayer kampani Vás čeká úkol mladého detektiva Nicka Mendozu, který se vydává do soukromí bitvy s cílem pomstít se za zradu bývalým parťákem.

V nových multiplayerových režimech, jako jsou například Heist, nebo Rescue je Vaším úkolem chytat kriminálníků, vykrádat trezory a zachraňovat rukojmí, podle toho, na které straně zákona stojíte. Vítejte na svém novém hřišti.



  • Typická různorodost, skvělá atmosféra a strategický systém týmové hry série Battlefield vstupují na novou půdu drsného a přitažlivého světa, kde policie vede boj se zločinci.
  • Mnohonásobně oceněné vývojové studio Visceral, které má na kontě například sérii Dead Space , představuje ve hře Battlefield: Hardline inovativní dramatický příběh ve stylu moderních televizních kriminálok.
  • Vyhoďte do povětří bankovní trezor, nebo proměňte autosalon v Los Angeles na hromadu trosek. Pestré lokality městského prostředí jsou moderní, sexy a umožňují rozsáhlou destrukci.
  • Používejte obrovský arzenál zbraní určených primárně pro armádu a další vybavení jako jsou brokovnice s pokáceného hlavněmi, kladky, nebo lezecké háky. Toto speciální vybavení můžete použít kdekoliv na všech mapách, což přispívá k chaotickosti a nepředvídatelnosti průběhu boje.
  • Pošlete vzduchem posily svému týmu na druhém konci mapy zničte protivníky agresivním zásahem na cestě, nebo obtěžkáni kořistí zdrhnul policistům na motorce. Hra v pozemních i vzdušných dopravních prostředcích je ve hře Battlefield: Hardline rychlá, zběsilá a hlavně neokoukaná.






  • Recenze na Battlefield: Hardline

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.