Battlefield: Vietnam (Classic) PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51170
Electronic

Battlefield: Vietnam (Classic) [PC CD]

Popadněte a nabijte svojí M-16 ke, oblečte si svoji ochranou vestu, je čas ponořit se do džungle v Battlefield Vietnam. Herní série Battlefield nastoupila novou éru s více zbraněmi as realističtějšími bitvami.

Vaše jednotka je přesunuta do Vietnamu a vy tak zažijete boj v džungli, na Ho Chi Minhově Stezce ulici a ve městě Hue. Hrát budete moci nejen za americké jednotky, ale můžete zkusit i roli vojáka Severo-vietnamské armády (NVA).

Vietnamská válka přinesla nové ničivé zbraně, které se dostanou do ruky nejen vám, navíc budete moci řídit autentická americká a vietnamská vozidla.

Největším přínosem pro američany byli ve Vietnamu - vrtulníky a letadla. Stejnou službu vykonají i pro vás helikoptéry UH-1 Huye, CH-47 Chinook a stíhačky Phantom P4. Na zemi tanky M551. Strana NVA využívá naopak ruské tanky T-54 a Migy 21.

Mnoho různorodých scénářů: Např. povedete skupinu helikoptér Huey při útoku na nepřátelské hnízdo. Zavoláte leteckou podporu a nebo budete sami pilotovat letadlo při shazování napalmu. Budete kormidlovat loď po řece v džungli. A samozřejmě také zažijete spoustu soubojů tváří tvář .

Recenze na Battlefield: Vietnam (Classic)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.