Battlestations: Pacific Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Battlestations: Pacific - PC DVD
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 47367
Eidos

Battlestations: Pacific [XBOX 360]

Pokračování úspěšné taktické akce Battlestations: Midway , které nabízí hned dvě zcela odlišné kampaně pro jednoho hráče. Pokud se rozhodnete hrát za Američany, naváže příběh na předchozí díl a po bitvě o Midway budete dál zatlačovat Japonské jednotky v Tichém oceánu v bitvách o Guadalcanal, Leyte, Iwo Jimu nebo Okinawu. Pokud si zvolíte za svou stranu Japonsko, stanete se velitelem imperiální flotily a dostanete příležitost podniknout překvapivý útok na Pearl Harbor a zkusit zvrátit běh dějin a získat plnou kontrolu nad Pacifikem.

Stejně jako u předchůdce této hry najdete i zde unikátní propojení strategické části a vlastního boje, během kterého budete ovládat letadla, lodě i ponorky. Čekají na Vás dvě rozsáhlé kampaně s autentickými bitvami, ve kterých se rozhodovalo o osudu tichomoří.

Kromě historicky věrné kampaně za Američany a alternativní za Japonsko přichází nový díl Battlestations s pěti inovativními multiplayer módy, ve kterých si budete moci změřit své síly s živými protihráči na nových mapách as využitím mnoha nových jednotek.

  • Promyšlená strategie a strhující akce, unikátní kombinace přináší v této hře neopakovatelný zážitek z bojů 2. světové války. Utkejte se s nepřítelem ve vzduchu, na vodě i pod vodou prostřednictvím mnoha typů letadel, lodí a ponorek.
  • Rozsáhlá kampaň pro jednoho hráče s více než 28 epizodami, tedy dvojnásobnou dobou hraní oproti Battlestations: Midway .
  • Nové jednotky, celkem 21 nových typů válečných strojů, včetně japonských Kamikadze, amerických Corsairů a dalších letounů a plavidel
  • Bitvy více hráčů s pěti novými módy: Island capture, Duel, Siege, Escort a Competitive, při kterých se může bavit až osm lidí (čtyři na každé straně barikády) a při kterých se střetne až 100 jednotek najednou.

  • Recenze na Battlestations: Pacific

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.