Beautiful Katamari XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 52595
Bandai

Beautiful Katamari [XBOX 360]



Beautiful Katamari vezme maličkého Prince a jeho bratrance na nové dobrodružství zachránit svět Katamari, opět poté, co měl Král všech vesmírů velmi nekráľovkú a nešťastnou nehodu ... Jako obvykle, Král všech vesmírů požaduje, aby jeho syn, Princ, shrnul vše do masivní shluku, aby dal věci do pořádku, a přinesl opět harmonii do světa Katamari.

Věrná nádhernému podivnému stylu, kterým je série známý, 720p grafickému kabátu s novou vrstvou high-definition barev je Princ pověřen shrnovat stále nové divné předměty v nečekaných nových prostředích. Aby zůstal jeho syn motivovaný, Král všech vesmírů dodává nový originální soundtrack, který Vám bude hrát do rytmu, zatímco budete shrnovat přes absurdní ale líbezný svět Beautiful Katamari.

Jedna je osamělé číslo, ale naštěstí Beautiful Katamari přináší možnost síťové hry, včetně co-op a battle režimů offline a online módu přes Xbox LIVE online herní službu, který umožňuje až čtyřem hráčům soupeřit v shrnováním co největšího shluku haraburdí. Pro ještě více on-line zábavy, několik žebříčků po celém světě sleduje statistiky ak dispozici je také stahovatelný obsah v Katamari stylu.



Recenze na Beautiful Katamari

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.