Best of PlayStation Network PS3

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 219437
PlayStationEN dabing

Best of PlayStation Network [PS3]

  • When Vikings Attack!

    When Vikings Attack! je energická adventura z pohledu třetí osoby přinášející rychlé souboje proti hordám vikingů stavěné až pro 4 hráče. Také je možné soupeřit se svými přáteli v aréně.



  • Sound Shapes

    Sound Shapes je možné přirovnat k hudebnímu nástroji a umožňuje hráči vytvářet vlastní hudbu. Hrajte unikátní kampaň, která spojuje hudbu a umění do klasické 2D plošinovky obsahující předlohy od Pixeljama, Capy, Superbrothers a hudbu od tvůrců I Am Robot and Proud, Jim Guthrie a Deadmau5. Vytvářejte své vlastní hudební levely a podělte se o ně se světem. Sound Shapes je nezaměnitelný hudební společník pro každého, ať už doma nebo na cestách.



  • Tokyo Jungle

    Tokyo Jungle má k dispozici přes 50 hratelných zvířat, rozpoutejte v sobě bestii při dostavění se na vrchol Tokyjského postapokalyptického potravinového řetězce. Ať už hrajete v příběhovém módu nebo v Survival módu, nikdy nevíte, odkud se vynoří vaše kořist nebo se stanete kořistí Vy, takže musíte být připraveni na všechno. Hledejte potravu v zdevastovaném ale nebezpečném městě, abyste splnili rozličné výzvy využitím různých dovedností na přežití, od přímého útoku po plížení. Mějte se na pozoru-nejste jediné zvíře, které je na lovu!



  • Fat Princess

    Fat Princess se vrátila loni na Playstation All-Stars Battle Royale. Nyní si můžete vyzkoušet její originální příběh, kde si vyberete z 5 odlišných postav a vydáte se do prvního souboje. Vylepšujte svůj tým a obranu hradu, vedle toho, jak zachraňujete princeznu. Celé to má ale háček, druhý tým princeznu krmí lahodným koláčem, kterému nemůže odolat a pak je"těžší" eskortovat ji zpět do vašeho hradu.



  • Recenze na Best of PlayStation Network

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.