BioShock: The Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
409 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 358885
2K

BioShock: The Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Pokud jste dosud nezažili sérii Bioshock , nyní přichází nejlepší čas ji zkusit a vidět, proč byla tolikrát oceněna. Hra byla součástí několika žebříčků nejlepších her, byla oceněna více než 125 krát, z čehož vyhrála 2 čestné ocenění britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA), také mnoho ocenění nejlepších her z E3, nejlépe hry Gamescom a mnoho ocenění her roku od respektovaných zdrojů , jak IGN, GameSpot, Game Informer a mnoho více. Zbraně, Plasmid, úrovně a modely postav, které Vás před lety šokovali, měli změněny modely a textury, aby vypadaly lépe než kdy předtím. Kromě toho byla hra BioShock: The Collection předělaná v 1080p obsahuje všechny single-player DLC vytvořené pro všechny tři hry.


BioShock

BioShock je pokračováním System Shock , akční série s RPG prvky, odehrávajícím se v silně atmosférickém prostředí města Rapture. Je to revoluční střílečka, která navždy změní vnímání FPS. Jde dál než jsou zažité scénáře a statické světy a vytváří živý, jedinečný a nepředvídatelný FPS zážitek. Hra BioShock je FPS nové generace.

Poté, co Vaše letadlo ztroskotá v ledových vodách, objevíte zrezivělou batysféra a sestoupíte do Rapture, města, skrytého pod mořem. Z města, původně vybudovaného jako ideální společenství pro vyvolené s genetickým potenciálem z řad vědců, umělců a průmyslníků, se ale idealismus vytratil. Díky experimentům s látkou ADAM vznikla řada agresivních či velmi bizarních mutantů. Podmořské město se stalo bizarním místem, kde bezpečnostní systémy postupně selhávají a oceán si chce vzít zpět, co mu kdysi patřilo. Čeká Vás jen město plné mrtvol, jehož chodbami se potulují mocní strážci a malá děvčátka okrádají mrtvé a kde Vás geneticky zmutovaná obyvatelé mohou propadnout na každém rohu. V tomto tvrdém světě jste nuceni zapojit všechny síly v boji o přežití.


  • Převezměte kontrolu nad svým světem háčkováním mechanických zařízení, ovládáním bezpečnostních věží a vytvářením unikátních předmětů, které rozhodnou o vašem přežití.
  • Vylepšete své zbraně iontovými gely, výbušninami a jedy, díky nimž je přizpůsobíte nepřítelem a prostředí.
  • Geneticky modifikujte své tělo v desítkách plazmových stanic rozmístěných po městě, které Vás posílí fantastickými a často groteskními schopnostmi.
  • Prozkoumejte živý svět ovládaný umělou inteligencí Ecological, kde mají obyvatelé zajímavé a vzájemně navazující vztahy, které ovlivní váš zážitek ze hry.
  • Zažijte věrnou grafiku nové generace, která živě znázorňuje ztracené město ve stylu art deco s nejdetailnější zvýrazněnými a nejreálnější vyobrazenými vodními efekty, jaké byly kdy byly vyvinuty ve videohře.
  • Vybírejte smysluplné volby a dělejte vyzrálá rozhodnutí, které nakonec vyvrcholí otázkou:"Využijete nevinných přeživších města Rapture ... nebo jejich zachráníte?"


  • Video série, režisérů komentář
    Představuje BioShock, v hlavní roli Ken Levin, kreativní ředitel pro BioShock a BioShock Infinite a Shawn Robertson, vedoucí animací pro BioShock a ředitel animací pro BioShock Infinite.

  • Muzeum opuštěných konceptů
    Choďte virtuálním muzeem inspirovaným Rapture, kde můžete vidět odhozeny koncepty, které se nikdy nedostaly do originální hry.

  • Challenge Rooms
    Mimo příběhu hry BioShock, Poperte se s hádankami, Splicer a s Big Daddies. Samozřejmě jsou tu i achievementy.



    BioShock 2 (nebude zahrnut Multiplayer)

    Přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock Rapture opět rezonuje hříchy minulosti. Podél pobřeží Atlantského oceánu unáší monstrum holčičky a přináší je zpět do podmořského města Rapture. Jste úplně první Big Daddy, který cestuje přes zchátralé a krásné opuštěné město, nahánějící neviditelného nepřítele při hledání odpovědí a snaze o vlastní přežití.


  • Inovativní vylepšení přinášejí novou hloubku a rozměr do každé potyčky. Nové prvky, jako je například schopnost používat dvě zbraně, nebo plasmidy, Vám umožňují vytvářet vzrušující kombinace.
  • Příběh, odehrávající se přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock , pokračuje epickým a ještě intenzivnějším putováním jedním z najokúzľujúcejších a nejděsivějších fiktivních světů, jaké byly kdy vytvořeny.
  • Ovládejte původní prototyp Big Daddy-ho, ikonický a kultovní symbol BioShock-u a zažijte syrovou sílu nejobávanějších obyvatel Rapture v boji s mocnými novými nepřáteli.
  • Nová a jedinečná výprava slouží jako nástroj pro pokračování jednoho z nejuznávanějších herních dějů.
  • Sbírejte zkušenostní body v průběhu hry, abyste získali přístup k novým zbraním, plasmidem a předmětem v režimu multiplayer, které můžete použít k vytvoření stovek různých kombinací, které Vám umožňují vytvořit jedinečnou postavu, která odpovídá Vašemu hernímu stylu.
  • Zažijte Rapture předtím, než ho opět zalil oceán a zapojte se do boje v ikonických prostředích v místech, jako jsou Kashmir Restaurant a Mercury Suites, které byly od základu přepracované pro režim multiplayer.


  • Minerva’s Den
    Samostatný BioShock příběh, prezentující stránku Rapture, kterou jste dosud neviděli. Využijte rozšířené soubojové schopnosti s experimentálním iontovým laserem a chaotickým Plasmid černé díry, který je unikátní pro Minerva’s Den, při tom jak se postavíte proti Lancer Big Daddy.

  • Protector Trials
    Ujměte se kontroly Alpha Series Big Daddy, který byl probuzen z hibernace krátce před událostmi v BioShock 2.



    BioShock Infinite

    Třetí Bioshock se z mořského dna přesouvá do vzdušného města Columbia, což s sebou přináší výrazně odlišné prostředí, výtvarné zpracování, novou hratelnost, atd. Oproti druhému dílu je Bioshock Infinite tím pravým pokračováním legendárního BioShock , které přináší opravdovou změnu, kterou si tato legendární FPS určitě zaslouží.

    Nad oblaky se vznáší město, které se, stejně jako podmořské Rapture, zrodilo ze snu o dokonalé společnosti, založené na nespoutané mysli člověka a vědy. Jak tomu ale bývá, něco se opět zvrtlo. Město Columbia je doslova postaveno na levitujúcich balónech, což kromě všeobjímající vody v předchozích dvou dílech BioShock-u hře dává nový rozměr ze strachu z výšek az nestability prostředí, které se z ničeho nic může kdykoli propadnout do hlubin nicoty.

    V roce 1912 máte, jako soukromý detektiv Booker DeWitt, za úkol vypátrat mladou ženu jménem Elizabeth. Případ vypadá snadno tak dlouho, až se DeWitt dozví, že Elizabeth se ztratila ve vzdušném městě Columbia. Příběh plný vzrušení, pátrání po neuvěřitelném světě právě začíná ...

    Město Columbia bylo vybudováno americkou vládou v poslední dekádě 19-tého století s cílem sloužit jako gigantický veletrh. Město cestovalo z kontinentu na kontinent, a celému světu hlásalo velký úspěch Amerického experimentu. Columbia však kromě svého veřejnosti známého účelu skrývalo i svou druhou tvář-byla tajně vyzbrojena nejpokrokovějším zbraňovým arzenálem své doby. Politické rozpory způsobily, že město 'odplulo' z Amerického kontinentu ... a prostě zmizelo. Píše se rok 1912, a nikdo netuší, kde se aktuálně město nachází, a jak se do něj dostat.

    Hráč přebírá roli bývalého detektiva Booker DeWitt-a, vyslaného do létajícího města Columbia na záchrannou misi. Jejím cílem je Elizabeth, která je v létajícím městě uvězněna už od dětství. Během jejich odvážného útěku se mezi Booker a Elizabeth formuje silné pouto, které mu umožní měnit a kontrolovat okolní svět daleko za hranicí reality. Spolu se musí probojovat přes vysokorychlostní železnici do ulic a domů létajícího města Columbia, přes gigantické vzducholodě a skrz mraky na svobodu spolu s geniálním příběhem, který slibuje vytvořit jeden z nejhlubších zážitků v novodobé historii her.

    Booker Dewitt-bývalý agent detektivní kanceláře Pinkerton musí čelit realitě neúměrně narůstajících dluhů, a bere na svá bedra poslední zakázku-vycestovat do zmizelého létajícího města Columbia, najít v něm mladou ženu, a dostat ji bezpečně na zemský povrch.

    Elizabeth je již od svého dětství uvězněna v létajícím městě. Vše co na tomto světě zná je její pokoj a její strážce, obrovská létající kreatura jménem Songbird. Po osvobození Brooker zjišťuje, že je v létajícím městě zcela ztracená a odkázána na svého nového ochránce, přitom ji však trápí množství nezodpovězených otázek o svém osudu.


  • Burial at Sea-Add-On balení, epizoda 1 a 2
    Toto velké, dvoudílné DLC balení ukončuje trilogii BioShock, návratem série k jejím začátkem. Vraťte se do Rapture chvilku před začátkem originálního BioShock-u.

  • Clash in the Clouds-Add-On balení
    Postavte se 60 vlnám výzev napříč čtyřmi přidanými mapami, získejte slávu v žebříčcích a odemkněte území na průzkum v muzeu kolumbijské archeologické společnosti.

  • Balení Columbia Finest
    Kombinuje obsah Industrial Revolution Pack a Upgrade Pack, a také zahrnuje 500 Silver Eagles, 5 paklíčem, 6 unikátních předmětů výbavy a dvě vylepšení zbraní: brokovnici, Comstock China Boom a odstřelovací pušku, Comstock Eagle Eye.



  • Recenze na BioShock: The Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.