BioShock: Infinite Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA BioShock: Infinite - PS3BioShock: Infinite - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211129
2KEN dabing

BioShock: Infinite [PC DVD]

Třetí Bioshock se z mořského dna přesouvá do vzdušného města Columbia, což s sebou přináší výrazně odlišné prostředí, výtvarné zpracování, novou hratelnost, atd.. Oproti druhému dílu je BioShock Infinite tím pravým pokračováním legendárního BioShock -u, které přináší opravdovou změnu, kterou si tato legendární FPS určitě zaslouží.

Nad oblaky se vznáší město, které se, stejně jako podmořské Rapture, zrodilo ze sna o dokonalé společnosti, založené na nespoutané mysli člověka a vědy. Jak tomu ale bývá, něco se opět zvrtlo. Město Columbia je doslova postavené na levitujúcich balónech, což kromě všeobjímající vody v předchozích dvou dílech BioShock-u hře dává nový rozměr ze strachu z výšek az nestability prostředí, které se z ničpho nic může kdykoli propadnout do hlubin nicoty.

V roce 1912 máte, jako soukromý detektiv Booker DeWitt, za úkol vypátrat mladou ženu jménem Elizabeth. Případ vypadá snadno tak dlouho, až se DeWitt dozví, že Elizabeth se ztratila ve vzdušném městě Columbia. Příběh plný vzrušení, pátrání po neuvěřitelném světě právě začíná ...


Objevuj létající město Columbia

Město Columbia bylo vybudováno americkou vládou v poslední dekádě 19. století s cílem sloužit jako gigantický veletrh. Město cestovalo z kontinentu na kontinent, a celému světu hlásalo velký úspěch Amerického experimentu. Columbia však kromě svého veřejnosti známého účelu skrývalo i svou druhou tvář-byla tajně vyzbrojená nejpokrokovějším zbraňovým arzenálem své doby. Politické rozpory způsobily, že město 'odplulo' z Amerického kontinentu ... a prostě zmizelo. Píše se rok 1912, a nikdo netuší, kde se aktuálně město nachází, a jak se do něj dostat.



Hráč přebírá roli bývalého detektiva Booker DeWitt-a, vyslaného do létajícího města Columbia na záchrannou misi. Jejím cílem je Elizabeth, která je v létajícím městě uvězněna už od dětství. Během jejich odvážného útěku se mezi Booker a Elizabeth formuje silné pouto, které mu umožní měnit a kontrolovat okolní svět daleko za hranicí reality. Spolu se musí probojovat přes vysokorychlostní železnici do ulic a domů létajícího města Columbia, přes gigantické vzducholodě a skrz mraky na svobodu spolu s geniálním příběhem, který slibuje vytvořit jeden z nejhlubších zážitků v novodobé historii her.


Seznamte se

Booker Dewitt-bývalý agent detektivní kanceláře Pinkerton musí čelit realitě neúměrně narůstajících dluhů, a bere na svá bedra poslední zakázku-vycestovat do zmizelého létajícího města Columbia, najít v něm mladou ženu, a dostat ji bezpečně na zemský povrch.

Elizabeth je již od svého dětství uvězněna v létajícím městě. Vše co na tomto světě zná je její pokoj a její strážce, obrovská létající kreatura jménem Songbird. Po osvobození Brooker zjišťuje, že je v létajícím městě zcela ztracena a odkázaná na svého nového ochránce, přitom ji však trápí množství nezodpovězených otázek o svém osudu.

Recenze na BioShock: Infinite

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.