BioShock 2 (Remastered)

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 382295
2KEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

BioShock 2 (Remastered) [PC CIAB]

Užijte si skvělý Bioshock 2 v novém kabátě!

Přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock Rapture opět rezonuje hříchy minulosti. Podél pobřeží Atlantiku unáší monstrum holčičky a přináší je zpět do podmořského města Rapture. Jste úplně první Big Daddy, který cestuje přes zchátralé a krásné opuštěné město, nahánějící neviditelného nepřítele při hledání odpovědí a snaze o vlastní přežití.

Multiplayerový režim ve hře BioShock 2 nabízí bohatý zážitek, který rozšiřuje cenami ověnčenou BioShock hratelnost. Odehrává se během úpadku města Rapture kde převezmete roli plazmidového testovacího subjektu v podvodním městě, které jste poprvé prozkoumali v původním BioShock -u. Musíte využívat všechny prvky z herních nástrojů abyste přežili, nakolik celá hloubka BioShock zážitku je propracovaná a přeměněna na unikátní multiplayer zážitek, jaký můžete zažít pouze v Rapture.


  • Inovativní vylepšení přinášejí novou hloubku a rozměr do každé potyčky. Nové prvky, jako je například schopnost používat dvě zbraně, nebo plasmidy, Vám umožňují vytvářet vzrušující kombinace.
  • Příběh, odehrávající se přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock , pokračuje epickým a ještě intenzivnějším putováním jedním z najokúzľujúcejších a nejděsivějších fiktivních světů, jaké byly kdy vytvořeny.
  • Ovládejte původní prototyp Big Daddy-ho, ikonický a kultovní symbol BioShock-u a zažijte syrovou sílu nejobávanějších obyvatel Rapture v boji s mocnými novými nepřáteli.
  • Nová a jedinečná výprava slouží jako nástroj pro pokračování jednoho z nejuznávanějších herních dějů.
  • Sbírejte zkušenostní body v průběhu hry, abyste získali přístup k novým zbraním, plasmidem a předmětem v režimu multiplayer, které můžete použít k vytvoření stovek různých kombinací, které Vám umožňují vytvořit jedinečnou postavu, která odpovídá Vašemu hernímu stylu.
  • V režimu multiplayer se zhostíte role občanů Rapture a přímo se zúčastněte občanské války, která zničila Rapture.
  • Zažijte Rapture předtím, než ho opět zalil oceán a zapojte se do boje v ikonických prostředích v místech, jako jsou Kashmir Restaurant a Mercury Suites, které byly od základu přepracované pro režim multiplayer.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabing

    Recenze na BioShock 2 (Remastered)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.