BioShock (The Collection Code in a Box) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 407927
2KEN dabing

BioShock (The Collection Code in a Box) [NSW]


Zažijte nezapomenutelné světy a monumentální příběhy oceněné série BioShock s BioShock: The Collection. Zažijte cestu do překrásných zlověstných míst Rapture a Columbia prostřednictvím BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite, včetně všech DLC pro jednoho hráče, na Nintendo Switch. Fyzická verze obsahuje BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite: The Complete Edition.
BioShock: The Collection na Nintendo Switch zahrňuje:
BioShock Remastered
Vítěz nejlepší hry BAFTA Gaming Awards v roku 2007, hráči můžou nyní zažít kritikou uznávaný a remasterovaný zážitek BioShock na Nintendo Switch. Prozkoumejte podmořské město Rapture, útočiště pro největší mysli společnosti, které se vyvinulo na dystopickú noční můru, která byla vyvolaná těžkostmi jednoho člověka. Zahrnutý je i doplňkový obsah z programu BioShock Remastered, kterého součástí je „Muzeum osiřelých konceptů“, prohledaná galerie vyřazených anebo přepracovaných koncepcí rozvoje z výroby BioShock, „Challenge Rooms“, série oblastí, které testují hráčovy schopnosti v oblasti hádání a boje a komentáře režiséra vázané na sběratelské předměty, které odemknou 10 epizod „Imagining BioShock“ s původnými tvůrci série Ken Levine a Shawn Robertson.
BioShock 2 Remastered
Od událostí prvního BioShock uplynulo osm let a obyvatelé Rapture sa shromaždili v kolektivistickém kultu. Podívejte se na podmořské město Rapture očima strašidelného opatrovníka známého jako Velký táta, závodící proti času a najděte nezvěstné děvče ukryto někde ve zrádných ruinách. Zahrnutý je doplňkový obsah z programu BioShock 2 Remastered, který obsahuje doplňkovou kampaň „Minerva's Den“ a bojově orientované rukavice z „The Protector Trials“.
BioShock Infinite: The Complete Edition
V třetí sérii BioShock hráči půjdou do létajícího města Columbia, aby zachránili tajemné děvče Elizabeth. Zahrnutý je doplňkový obsah z programu BioShock Infinite, který obsahuje dvojdílnou doplňkovou kampaň BioShock Infinite: Burial at Sea, s programem Rapture těsně před jeho katastrofickým pádem, bojové výzvy „Clash in the Clouds“ a „Columbia's Finest Pack“ a „Early Bird Special Pack“, který Vám poskytne výhodu s bonusovým vybavením a zbraněmi.
Bioshock: The Colletion hra obsahuje 16 GB kartu, včetně otevíracích dílů BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite: The Complete Edition.

Další DLC obsah a doplňky hry je potřebné stáhnout přes internet!


Recenze na BioShock (The Collection Code in a Box)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.