Birds of Steel Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Birds of Steel - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 203923
KONAMIEN dabing

Birds of Steel [PS3]

Birds of Steelje dech beroucí bojový simulátor, který nabízí některé z najkľúčovejších leteckých bitev 2. světové války, včetně bitvy o Midway, Guadalcanal, bitvu v Korálovém moři, historický útok na Pearl Harbour, ostrov Malta, údolí řeky Ruhr, a další. Můžete si vybrat, jak chcete aby byly kampaně podrobné ak dispozici máte nepřeberné množství single a multiplayerových kampaní.

Hra nabízí dechberoucí úroveň detailů s povětrnostními vlivy každé válečné zóny brilantně uvedené do života, zatímco poškození letadla se odrazí na jeho ovládání odpovídajícím způsobem. Stejně tak Vám řadu kamerových pohledů umožňuje, aby byli svědky svých dovednosti z řady externích pohledů, nebo z různých pilotních kabin 100 letadel. Mise jsou představeny v briefingu, kde můžete také vidět svůj příspěvek týkající se celého scénáře, s novými letadly, které jsou k dispozici po dokončení specifických cílů. Birds of Steel Vám také nabízí řadu ovládacích systémů, od jednoduchého arkádového stylu, do zcela věrný systém ovládání, který nabízí plnou kontrolu nad každým aspektem letu.

Birds of Steel nabízí 20 historických a množství fiktivních misí, tvořících osm kampaní, a více než 100 slavných letadel Osy a spojeneckých vzdušných sil. Hra nabízí množství letadel na výběr, které jsou ideální pro každou kampaň, a které byly věrně zpracovány ohledně letové vlastnosti a výzbroj. Klasický Spitfire, P-51D Mustang, nebo Messerschmidt 109 jsou připraveny na boj, když se přidáte na stranu spojeneckých, japonských, nebo sil Osy.

Birds of Steel - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Birds of Steel

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 05. 03. 2013
Skvělá simulace a zároveň, na nejlehčí obtížnost, i dobrá arkáda. A taky dobře vypadá.
klady produktu Vycházi z legendární hry IL-2
klady produktu Plně nastavitelná obtížnost
klady produktu Spusta letadel
zápory produktu Pro mně prakticky nic.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1