BlackSite Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA BlackSite - PC DVDBlackSite - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 9732
Midway

BlackSite [PS3]

FPS s týmovými prvky, která se odehrává v době, kdy se rozhoduje o dalším směřování vývoje lidské civilizace. V roli velitele speciálního týmu budete odpovědní za chování svých spolubojovníků, kterým budete nejenom zadávat příkazy, ale budete pro ně zároveň i vzorem. Právě na vašem rozhodnutí bude záležet další vývoj situace a často to nebudou rozhodnutí lehká. Budete se muset rozhodnout, zda budete přesně plnit rozkazy, nebo jednat na základě svých morálních hodnot a vlastních etických standardů.

V rámci jedno příkazového systému budete svůj tým komandovat v řadě situací, mezi nimiž nebude chybět obklíčení nepřítele, položení trhaviny, využití krycích bodů, ostraha budovy .....

Členové týmu budou plnit příkazy co nejpřesněji a nebudou je zpochybňovat, což však na vaše bedra klade další důležitý úkol. Musíte se rozhodovat rychle a přesně. Několik špatných rozhodnutí, či zaváhání totiž může vážně narušit morálku spolubojovníků a samozřejmě i jejich bojové schopnosti včetně výdrže, zda přesnosti střelby.

Bojovat se bude nejenom na vlastních nohou, ale iv řadě ovladatelných dopravních a bojových prostředcích včetně helikoptéry. Vedle hlavní příběhové kampaně, která je složena z úrovní, které můžete procházet několika různými způsoby, hra nabízí i multiplayer v několika módech. Konkrétně to jsou klasické módy Deathmatch, Team Deathmatch nebo Capture the Flag a nechybí ani módy nové, jako například Human vs. Reborn a Siege mód, v kterém spolu týmy bojují o teritoria .

Recenze na BlackSite

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.