Blasphemous (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Blasphemous (Deluxe Edition) - PS4Blasphemous (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 431802
SoldEN dabing

Blasphemous (Deluxe Edition) [XBOX ONE]


Blasphemous je brutální akční plošinovka se zdatným hack'n slash bojovým systémem, zasazená do světa noční můry Cvstodia. Prozkoumejte a zdokonalte své schopnosti a poté proveďte divoké popravy na hordách nepřátel, které stojí mezi Vámi a Vaší snahou prolomit věčné zatracení.


Vlastnosti: Objevte nelineární svět, ve kterém musíte porazit hrůzostrašné nepřátele a vyhnout se smrtícím pastím na cestě přes různé země při hledání vykoupení v temném gotickém světě Cvstodia.


Brutální boj: Uvolněte moc meče Mea Culpa, zrozeného ze samotné viny a zničte své nepřátele. Při ničení všech, co Vám stojí v cestě, se učte nová komba a speciální pohyby.


Popravy: Uvolněte svůj hněv a popravte své protivníky – vše v nádherně vykreslených pixelových animacích.


Přizpůsobte si svůj build: Hledejte a využívejte různé relikvie, modlitby, srdce mečů, které Vám poskytnou nové schopnosti a vylepšení. Experimentujte s různými kombinacemi, které vyhovují Vašemu hernímu stylu.


Odemkněte tajemství Cvstodie: Svět je plný utrápených duší. Někteří vám nabídnou pomoc jen tak, jiní za to mohou něco požádat. Odhalte příběhy a osudy těchto mučených postav a přibližte se k pochopení temného světa, který obýváte.


Blasphemous (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Bonusové skiny „Alloy of Sin“ a „Golden Burden“
  • Digitální soundtrack
  • Digitální artbook
  • Digitální komiks
  • Samolepka
  • Plakát Cvstodia
    blast_delju


 

Recenze na Blasphemous (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.