BlazBlue: Chrono PHANTASMA Extend Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA BlazBlue: Chrono PHANTASMA Extend - PS4BlazBlue: Chrono PHANTASMA Extend - XBOX ONE
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 348795
PQubeEN dabing

BlazBlue: Chrono PHANTASMA Extend [PS3]


Hra BlazBlue: Chrono PHANTASMA Extend představí dvě nové postavy Celicu a lambda, což zvýší počet hratelných postav na 28. Provádějte výstřední bojové pohyby se systémem"dirve Button" a hráči budou mít nyní možnost se rozhodnout kdy použít útok a kdy blok za využití"Barrier Gauge" metr. Prozkoumejte"Remix Heart" nový mód příběhu, ve kterém vystoupí dvě nové postavy, Mai Natsume a Kajun Faycott.

  • Rozdrtit je!:

    S úplně novým předělaným Guard Gauge systémem se mohou hráči rozhodnout kdy útočit a kdy blokovat za využití Barrier Gauge metru. Když se vašemu nepříteli mine celý Barrier Gauge metr využijte silný štít ničící pohyb, Guard Crush.
  • Bojujte se stylem:

    Buďte připraveni bojovat se stylem s aktivovaným Stylish módem, se kterým mohou i nováčci předvádět výstřední útoky a komba. Byly přidány 4 nové vymoženosti, automatická obrana, kombo útoky, speciální schopnosti a Distortion Drive.
  • Nové scénáře a postavy:

    Budete mít možnost ovládat dohromady 28 hratelných postav se dvěma novými vzrušujícími postavami.
  • Remix Heart:

    Jste unaveni ze všeho bojování? Odpočiňte si a užijte si u srdce hřející komediální příběhový mód, ve kterém se představí dvě školačky, Mai Natsume a Kajun Faycott, také jako postavy z hlavního příběhu, Noel, Tsubaki a Makoto.

  • Recenze na BlazBlue: Chrono PHANTASMA Extend

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.