Blazing Angels: Squadrons of WWII Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Blazing Angels: Squadrons of WWII - PS3Blazing Angels: Squadrons of WWII - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 207100
UbisoftEN dabing

Blazing Angels: Squadrons of WWII [PC DVD]

Zažijte najstrhujúcejšie a nejslavnější bitvy 2. světové války očima velitele letky a špičkového stíhacího pilota. Od bitvy o Anglii, přes útok na Pearl Harbor, po bombardování Berlína, budou Vaše pilotní schopnosti tvořit historii 2. světové války. Ovládněte oblohu nad západní Evropou, severní Afrikou a Pacifikem a vraťte se se svou letkou zpět živý.



  • Zažijte největší letecké bitvy 2. světové války na slavných místech z celého světa. Ať už je to invaze na Filipíny, krutý boj nad pouštěmi severní Afriky, nebo bitva o Británii, Vaším úkolem je usměrnit vývoj války.
  • Vaši počítačem ovládaní Wingman se podřídí Vašim příkazem. Se zlepšováním Vašich pilotních dovedností se zlepšují i dovednosti celé Vaší letky. Vaše hrdinství a vůdcovství roste v průběhu kampaně, kde se společně s Vaší letkou vyvíjíte na elitní bojovou jednotku.
  • Pilotujte 40 autentických letounů z 2. světové války, včetně slavných amerických P-51 Mustang, P-38 Lightning a B-17 Flying Fortress, německého Messerschmittu, britských Spitfireov a japonského Zero. Od nýtů na křídlech, přes grafiku kužele vrtule, po detailní kokpity, jsou tato letadla stejné jako jejich skutečné předlohy.
  • V kampani začínáte jako nevycvičený rekruti a vyvíjíte se díky bojovým zkušenostem na elitních bojových pilotů. Mise z 2. světové války se odehrávají na celém světě na místech jako Anglie, Německo, Francie, Maroko, nebo ostrovy Midway a Okinawa.
  • Zbombardujte průmyslovou infrastrukturu Německa z těsné blízkosti, ostreľujte ostrovy v Tichém oceánu, nebo se vynorte z mraků nad Londýnem a setkejte se s nepřítelem. Prostředí vypadá tak reálně, že se cítíte jako pilot ve slavném filmu z období 2. světové války.
  • Není nezbytné projít leteckou akademií, abyste mohli pilotovat tato letadla. Můžete přímo naskočit do letecké bitvy.

  • Recenze na Blazing Angels: Squadrons of WWII

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.