Blitzkrieg 2 Anthology PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39379
cdvEN dabing

Blitzkrieg 2 Anthology [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru Blitzkrieg 2 a oba datadisky - Blitzkrieg 2: Fall of the Reich a Blitzkrieg 2: Liberation.

Blitzkrieg 2
Nekorunovaný král realtime strategických her se vrací. Blitzkrieg 2 přináší komplexní strategickou hru v realistickém prostředí 2. světové války. Naplánujte kompletní operce za Sověty, Američany nebo Němce, veďte své muže na bojiště a dopravujte jim zásoby a posily.

Oproti svému úspěšnému předchůdci nabízí druhý díl mnoho nových zbraní a 3 zbrusu nové kampaně. Celá hra je postavena na novém grafickém enginu, takže bitvy odehrávající se před vašima očima budou skutečně špičkově graficky ztvárněny.

Výběr misí je čistě ve vaší kompetenci, shromážděte jednotky a vyšlete je do akce, zaberte železnice a letiště, tak abyste mohli dopravit na bojiště posily nebo získali vzdušnou převahu. Dosáhněte strategické cíle ve velkých bitvách ve svůj prospěch. Povyšujte své vojáky do velitelských hodností a přidělujte je k bojovým jednotkám. Využijte výhod, které Vám poskytuje až 50 skutečných schopností a vlastností. Rozkažte ženisty položit nálože a vyhoďte do povětří nepřátelskou kolonii, zavarte pěšcem pomocí granátů a osvojte si mnoho nových taktických dovedností, které Blitzkrieg 2 nabízí.

Zažijte skutečné bitvy jako Filipíny, Tobruk, Moskva, Stalingrad, Ardeny. Projděte všemi velkými bitvami 2. světové války. Kampaň pokrývá celý svět od Evropy po tichomořské ostrovy, cíle misí zahrnují protiútoky, vzdušné souboje i tajné operace a vylodění. Při jejich plnění můžete využít mnoho autentických zbraní, např.. plamenometný tank Satan nebo obrovitý tanky Tiger 2 (King Tiger) a T-35. Dále zde najdete nové japonské stíhačky Zero, rakety V-2 a 305 mm kanóny. Využít můžete i služby speciálních jednotek, pyrotechniků, technických praporů a dokonce i psy!

  • 3 výpravné, historicky věrné kampaně s misemi po celém světě, přes 80 promyšlených a propracovaných misí
  • Přes 250 realisticky vytvořených jednotek, spolu s detailním popisem ktorý slouží jako herní encyklopedie
  • Realistické výpočty setkání, které počítají s krunýře a průrazností zbraní, nabíjecí dobou, úhlem střelby, zkušenostmi vojáků a teoreticky pokrývají každou vystřelené kulky
  • Tanky mohou přijít o pásy a zůstat nehybně stát zatímco pěchota může využívat různé kolové i jiná vozidla
  • Vzdušné a námořní jednotky jsou pod hráčovou kontrolou a mohou mít rozhodující vliv na výsledek bitvy
  • Dynamická kampaň, při které je hráč odměňován pokud kopíruje historii, ale není k tomu nucen
  • Hráči získávají zkušenosti a povyšují vojáky. Posily musí být pečlivě vybrány tak, aby efektivně podpořily běžící operaci, nesmí se s nimi ale plýtvat, aby nechyběly při jiných operacích
  • Kompletní editor, který umožňuje vše od jednoduchých modifikací vytvořených misí po tvorbu úplně nových, vzájemně propojených misí

    Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
    Datadisk Blitzkrieg 2: Fall of the Reich nabízí celkem tři kampaně (Siege of Budapest, Fortress Kurland, Operation Bagration), které jsou jako obvykle postaveny na skutečných historických událostech, jsou hratelné za Sověty i za Němce a odehrávají se v posledních dnech německé ofenzívy na východní frontě. V rámci všech tří kampaní je k dispozici celkem 16 nových dlouhých misí situovaných na 10 nových mapách, které jsou výzvou pro hráče začátečníka i veterána.

    Blitzkrieg 2: Liberation
    Datadisk Blitzkrieg 2: Liberation kromě jiného nabízí tři nové plnohodnotné kampaně za Sověty, americkou armádu a německý Wehrmacht. Mise v jednotlivých kampaních však tentokrát nenavazují v přesně stanoveném pořadí. Jednou z novinek je strategický systém, v rámci kterého se bude hráč sám rozhodovat, do které mise se pustí, bude rozmisťovat vojáky, rozdělovat posily a sám si volit taktiku boje.

    Ve hře je k dispozici 250 autentických jednotek a 60 druhů pěchoty, vylepšený Enigma engine s novými systémy Line of Sight a Line of Fire, nechybí ani podpora multiplayeru včetně matchmaking a dedikovaných serverů, no a příjemný je i zabudovaný editor map a modifikací .

  • Recenze na Blitzkrieg 2 Anthology

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.