Blood Bowl (Chaos Edition) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211966
FocusEN dabing

Blood Bowl (Chaos Edition) [PC DVD]

Blood Bowl (Chaos Edition) je nejnovějším vydáním videoherní adaptace slavné stolové hry. Blood Bowl, extrémně násilný týmový sport inspirovaný značkou Warhammer Vám umožňuje vytvořit si mužstvo orků, elfů, lidí, upírů, Ogrové, trpaslíků a mnoha dalších fantastických stvoření, které se vrhnou do té nejkrvavější ze všech arén. V této násilné hře se nejvíce cení taktika, chladnokrevnost a nečestná hra.

V novém vydání se triumfálně představují tři nové rasy, takže počet hratelných ras se zvyšuje již na 23! Na scéně se objevují škodolibý a očekávání Chaos Dwarves, zatímco tým z Podsvětí se turnaje účastní vůbec poprvé. A úplně poprvé v historii hry Blood Bowl se ve hře představuje tým Demons of Khor, kteří přišli až z dalekých říší Chaosu! Nový stadion, který nedávno postavili Amazonky a Lizardman v samém srdci své tropické džungle, je více než připraven na to, aby uvítal všechny nové týmy, které chtějí soupeřit v Blood Bowl!

Režim World Championship ještě prohlubuje singleplayerový zážitek ze hry Blood Bowl. Od národní kvalifikační přes kontinentální poháry až k finálovému turnaji soutěž neustále nabírá na krvavostí! Očekávaný online režim je samozřejmě dostupný i se všemi intenzivními zápasy, drsnými soukromými ligami a světovými žebříčky! Připravte se na další kolo fantasy fotbalu ve hře Blood Bowl (Chaos Edition)!



  • Celkem 23 ras včetně 3 nových, které se liší vzhledem i hratelností.
  • 10 arén s různým prostředím a stylem, včetně nového stadionu Amazonek a Lizardman.
  • Nový režim World Championship Vám umožňuje vytvořit si vlastní tým a dovést ho k vítězství!
  • Vytvořte si vlastní online ligu, vyzvěte ostatní hráče, zúčastněte se online turnajů a vyšplhejte se na horní příčky světových žebříčků!

  • Recenze na Blood Bowl (Chaos Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.