Blood Bowl 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Blood Bowl 2 - PC DVDBlood Bowl 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 277470
FocusEN dabing

Blood Bowl 2 [PS4]


Touchdown!

Blood Bowl 2 v sobě spojuje svět Warhammeru a americký fotbal v explozivní kombinaci tahové strategie, humoru a brutality, převzaté ze slavné deskové hry od Games Workshop.

Nový grafický engine hry Blood Bowl 2 a ctižádostivá realizace přispívá k věrnému zobrazení zuřivé intenzity klasických Blood Bowl zápasů. V režimu singleplayer je Vaším úkolem dovést Reikland Reavers, kdysi hvězdný Blood Bowl tým, zpět ke slávě v příběhové kampani podpořené vtipným komentářem Jima a Boba z Cabalvision. Každý zápas kampaně je jedinečný s neočekávanými a překvapivými událostmi neustále vylepšujícími herní zážitek!

Multiplayerové režimy jsou vylepšené a bohatší než kdykoliv předtím. V režimu online si vytvořte a spravujte svůj vlastní tým složený z jedné z osmi ras ze světa Warhammer-lidí, orků, trpaslíků, skaven, vysokých elfů, temných elfů, chaosu a nově příchozí rasy Bretonnia. Rozvíjejte svůj tým, získávejte skúsenoti a odemykejte nové dovednosti. Ale pozor! Na hřišti jsou všechny ztráty trvalé ...

Zorganizujte zcela přizpůsobitelný šampionát, od kvalifikace až po finále a používejte nový přestupový trh, kde můžete kupovat a prodávat své hráče a vytvořit si vysněný Blood Bowl tým! Nová generace Blood Bowl přichází, stanete se šampiónem právě Vy?


  • Díky zcela novému grafickému enginu a nové dynamické kameře ožívá intenzivní Blood Bowl hratelnost.
  • Přesvědčivá, příběhová singleplayer kampaň, která Vás staví do čela jednoho z nejreprezentativnějších Blood Bowl týmů.
  • Nově navržený multiplayerový režim League, kde trenéři z celého světa mohou spravovat své kluby a stadion a dovést svůj tým k úspěchu.
  • Přestupový trh, kde můžete nakupovat a prodávat své hráče!

  • Recenze na Blood Bowl 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.