Far Cry 3: Blood Dragon PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211803
UbisoftEN dabing

Far Cry 3: Blood Dragon [PC DVD]

Je čas najít nové cesty vedoucí k míru. Americká armáda kyborgů zřejmě vynalezla řešení, kterým je biologická zbraň z odlehlého ostrova. Vaším úkolem je získat informace a zjistit, co se vlastně děje.

Armádu zuřivých zabijáckých kyborgů, zmutovaných vědců, kovových žraloků a nelítostných draků, kteří mají místo očí lasery, může zastavit jen jediná síla-vy. Jmenujete se seržant Rex Power Colt a jste kybernetickým komandem typu IV. Připravte se na boj v bizarním otevřeném ostrovním světě, ve kterém budete díky sedmým zcela upravitelným zabijáckým zařízením nejnebezpečnějším vojákům ze všech. Likvidujte nepřátele ninjovská hvězdicemi, pistolemi či starými dobrými výbušninami. Vaše bitva, vaše způsoby-jejich problém.

V kůži seržanta Rexe Colta jste napůl člověkem, napůl strojem, ale hlavně Američanům. Jste nejmodernějším kybernetickým agentem typu IV, jehož misí je ... pomsta. Jste v akci, abyste dostali svého starého velícího důstojníka spolu s jeho praporem nelítostných zabijáckých kyborgů. Nezastavíte se, dokud svou roli nesplníte.

Michael Biehn (Terminátor, Vetřelci, Propast)-hollywoodská akční ikona, se vrací ve sci-fi tajné budoucnosti ve stylu osmdesátých let, v níž se setkávají kyborga s mutanty. Vypněte video, zapojte videohru a užijte si vzrušení ze hry Far Cry 3: Blood Dragon ve skutečném stereofonním ozvučení.



Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam!


Recenze na Far Cry 3: Blood Dragon

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.