Borderlands 1 2 Bundle Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Borderlands 1 2 Bundle - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 231157
2KEN dabing

Borderlands 1 2 Bundle [PS3]

Balení obsahuje hry Borderlands a Borderlands 2 .


Borderlands

Akční sci-fi FPS Borderlands kombinuje to nejlepší ze stříleček z vlastního pohledu s možností upravit si hlavního hrdinu dle svých představ. Kromě toho si můžete sednout do futuristických vozidel a prohánět se po rozlehlých planinách jako v závodní hře.

Příběh je zasazen do post-apokalyptického prostředí podobného tomu z filmu Mad Max, kde platí jediné pravidlo-zabít, nebo být zabit. Děj se odehrává na vzdálené planetě Pandora až na samém konci galaxie. Tam se lidé vydali pro nové zdroje, ale ty byly nakonec menší, než si představovali. A jak na potvoru se na planetě probouzí spící vetřelci a příšery.

  • Zvolte si z velkého množství zbraní, každé se speciálními vlastnostmi, stejně jako se zbraní hromadného ničení.
  • Kooperativní multiplayer Vás odměňuje za využívání strategických možností a promyšlené taktické manévry.
  • Získávejte zkušenosti a dosahujte zdatnosti v bojích s nepřáteli.
  • Ujměte se volantu futuristických vozidel a bojujte s nepřáteli auto na auto, s propracovaným modelem poškození as velkolepými explozemi.

    Borderlands 2

    Borderlands 2 je pokračováním epické RPG střílečky pro čtyři hráče. Díky spojení invence a evoluce nabízí Borderlands 2 zcela nové postavy, dovednosti, prostředí, nepřátele, zbraně a vybavení, které se spojuje v ambiciózní navrženém příběhu. Odhalte tajemství a záhady světa Borderlands na svém dobrodružství napříč neprozkoumanými novými oblastmi Pandory.

    Hra Borderlands 2 prohlubuje výrazné prolínání žánrů FPS a RPG aby vytvořila skutečně nový žánr RPS. Spolupracujte s až třemi dalšími hráči v online multiplayer režimu pro čtyři hráče, nebo se vydejte oldskúlovou cestou rozdělené obrazovky pro dva hráče a prožijte hodiny levelováním své postavy a její vystrojování nižádný z milionů drsných zbraní.

    Borderlands 2 nabízí nový, vizuálně ohromující řadu procesně generovaných zbraní, štítů, granátů, artefaktů, nepřátel a dalších. Vyberte si jednu ze čtyř nových tříd postav, které můžete provést přes pečlivě navržen a propojen příběh ve zcela nových a překvapujících prostředích živé planety Pandora. Najděte si nové přátele, vyzbrojte se po zuby a bojujte po jejich boku na své neúnavné cestě po pomstě a vykoupení.



  • Vžijte se do role Gunzerkera , jehož smrtící schopnosti mu umožňují obouruč ovládat libovolné dvě zbraně . které můžete najít ve hře . A nejen to . Z této schopnosti můžete vycházet a dělat více věcí s dvěma zbraněmi současně , než si dokážete představit . Dva kulomety ? Skvělé . Dva raketomety ? Samozřejmě! Dvě odstřelovačky ? Jistě, pokud to chcete! Chcete zkusit jiné styly ? Taktičtější ? Existuje několik tříd na výběr!
  • Podělte se o své zážitky s přáteli online nebo přes LAN . Borderlands 2 představuje systém umožňující bezproblémový drop in/drop out do kampaně , aniž byste museli restartovat hru. Kromě toho si můžete vzít i své nové vybavení z jakékoliv hry do další !
  • Vaše cesta za pomstou a vykoupením se začíná, když se ocitnete ponechán napospas smrti v zamrzlé tundře Pandory . Poražte zlo obklopující Hyperion Corporation a bojujte s pachatelem podvodu vesmírných rozměrů , zločinným šéfem Hyperion-u, Handsome Jackem .
  • Zcela nový pohled na průkopnický procedurální systém znamená miliony a miliony možných zbraní. Rozmanitost a styl zbraní v Borderlands 2 je ohromující a čeká Vás množství nových a inovativních způsobů, jak bojovat s nepřáteli na Pandoře. K dispozici máte oheň, elektřinu, žíraviny a mnoho dalšího v boji proti jednotkám Hyperion Corporation!
  • Kromě nového systému zbraní budete toužit po procedurální generovaných štítech, granátech, mimozemských artefaktů, modifikacích tříd a mnoho, mnoho dalších. A mysleli jste si, že původní Borderlands měl množtví obsahu!
  • Lovte ve zcela nových oblastech Pandory, které jsou živější než kdykoliv předtím! Od arktické tundry, přes nebezpečné prérie, vedle tajemných jeskyních a ještě dále Vás nepředvídatelný svět Pandory překvapí na každém kroku!
  • V Borderlands 2 čekají celé legie nových nepřátel, aby Vás zabili. Mohutní, gorilí Bullymongovia, zlomyslní draví Stalkeři a mechanická armáda Hyperionu, vedená Handsome Jackem, to jsou jen některé z nových nepřátel, kterým musíte čelit na Pandoře. Novou strategii si musíte vytvořit pro každý boj, protože nepřátelé nyní komunikují a pomáhají si navzájem, aby se ujistili, že se ve světě Pandory daleko nedostanete.



  • Recenze na Borderlands 1 2 Bundle

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.