Borderlands (Legendary Collection) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 407963
2KEN dabing

Borderlands (Legendary Collection) [NSW]

Fyzická verz této hry obsahuje jen první hru Borderlands: Game of the Year Edition (je vyžadované i dodatečné stažení souborů přes internet). Zbylé hry Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel musíte stánout přes internet do Vaší konzole.

Získejte trojitý chaos, trojitou kořist a trojitou akci s Borderlands Legendary Collection na konzoli Nintendo Switch, která obsahuje:

Borderlands: Game of the Year Edition
Akční sci-fi FPS Borderlands kombinuje to nejlepší ze stříleček z vlastního pohledu s možností upravit si hlavního hrdinu podle svých představ. Kromě toho si můžete sednout do futuristických vozidel a prohánět se po rozlehlých planinách jako v závodní hře. Příběh je zasazen do post-apokalyptického prostředí podobného tomu z filmu Mad Max, kde platí jediné pravidlo – zabít, nebo být zabit. Co-op shooter-looter, který to všechno začal, je teď přeplněný obsahem a vylepšeními, jako jsou velké množství zbraní, každé se speciálními vlastnostmi, nebo zbraně hromadného ničení. Kooperativní multiplayer Vás odměňuje za využívání strategických možností a promyšlených taktických manévrů.

Borderlands 2
Hrajte jako jeden z šesti lovců trezorů, kteří se pokoušejí osvobodit Pandoru od zlého mistra a výkonného ředitele podniku Handsome Jacka. Poznejte nové přátele, vyzbrojte je bilióny zbraní a spolu s nimi bojujte v neúprosném úsilí o pomstu a vykoupení. Borderlands 2 nabízí novou, vizuální ohromující řadu procesně generovaných zbraní, štítů, granátů, artefaktů, nepřátel a dalších. Vyberte si jednu z šesti nových tříd postav, které můžete provést přes starostlivě navrhnutý a propojený příběh v úplně nových a překvapujících prostředí živé planety Pandora. Najděte nové přátele, vyzbrojte se po zuby a bojujte po jejich boku na své neúnavné cestě po pomstě a vykoupení.

Borderlands: The Pre-Sequel
Hrajte jako šest úplně nových tříd postav a vyřezávejte cestu destruktivního chaosu přes nikdy předtím nevídanou nízko gravitační měsíční krajinu Pandory se všemi novými pohyby, zbraněmi a vozidlami! Bojujte spolu s budoucím megalomanským tyranem Handsome Jackem a zároveň zabraňte zničení Pandory a jejího měsíce. Hra se odehrává někde mezi příběhy prvních dvou her Borderlands a Borderlands 2 a nabízí úplně nový zážitek v ověřeném herním stylu elegantního mixu RPG a střílečky, jaký najdete jen v sérii Borderlands.

Zahrajte si všetky tři hry na cestách s přáteli: Každá z nich má funkci společného hraní dvou hráčů na rozdělené obrazovce (two-player split-screen co-op) a podporu až čtyř hráčů online.

Fyzická hra obsahuje kartu s kapacitou 8 GB, která obsahuje Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 a Borderlands: Pre Sequel.



Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!
Borderlands: Game of the Year Edition vyžaduje stažení obsahu, proto je potřebné mít konzoli připojenou k síti internet!



Recenze na Borderlands (Legendary Collection)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.