Bound by Flame Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Bound by Flame - PS4Bound by Flame - PS3Bound by Flame - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 390231
FocusEN dabing

Bound by Flame [PC DVD]


V Bound by Flame budete hrát za žoldáka posedlého plamenným démonem. Jako oběť démonického vlivu si tak budete muset vybírat, zda přijmete moc, kterou vám nabízí váš hostitel nebo si zachováte lidskost a budete se místo toho soustředit na hrdinské vlastnosti. Nepřátelé a nástrahy, čím dál tím děsivější a tvrdší, vás budou lákat, abyste získali více schopností tak, že část hrdinovyduše zaprodal démonovi. Postupem času budete moci vliv démona patrný na samotném Hrdinová těle.

V závislosti na vašich volbách a démonickém vlivu budou mít některé kapitoly odlišný scénář a nabídnou jiný zážitek, což hře dodává značnou míru znovuhrateľnosti. Souboje v reálném čase jsou působivé a dynamické. Pokud hru zahájíte pouze se základními znalostmi souboje, ohnivé magie a zabíjení, bude se moci specializovat odemykáním a vylepšováním množství schopností ze tří různých vývojových větví.

Svou postavu si můžete upravit podle sebe. Během vytváření svého hrdinu si budete moci zvolit pohlaví a rysy na obličeji. Ty však samozřejmě ovlivní i démonický vliv. Bound by Flame také obsahuje systém výroby, který umožňuje vytvářet a vylepšovat vybavení včetně zbroje a zbraní. K výpravě se připojí také několik společníků a podle vašich činů se vztahy s nimi mohou vyvinout v přátelství, lásku či dokonce nenávist.

Ohromný je také bestiář-budete se muset vypořádat s množstvím působivých příšer: stínovými draky, lišeji, nemrtvými, ledovými bestiemi ... epické střety vás čekají na každém rohu. Kterou cestou se vydáte? Budete prahnout po démonické moci a magii, s jejíž pomocí svých nepřátel spálíte plamenem nebo dáte přednost bojovým schopnostem a srdečnosti?


Recenze na Bound by Flame

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.