Brink (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Brink (Special Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 206941
BethesdaEN dabing

Brink (Special Edition) [PS3]

Brink je dokonalá střílečka, která spojuje singleplayer, kooperativní a multiplayer hratelnost do jednoho kompaktního zážitku, čímž Vám umožňuje vytvořit si svou postavu ve všech režimech hry. Vy rozhodnete o úloze, kterou chcete převzít ve světě Brink při svém boji za záchranu sebe i posledního útočiště lidstva. Brink nabízí působivý mix dynamických bojišť, rozsáhlých možností přizpůsobení a inovativní systém ovládání, který Vás přinutí vracet se zpět.

Umělé plovoucí město nazývané Ark, složené ze stovek samostatných plovoucích ostrovů, je na pokraji totální občanské války. Původně bylo postaveno jako experimentální, soběstačná a 100 %"zelená" lokalita, rychlý vzestup světových oceánů ale přinutil město Ark stát se útočištěm pro lidstvo. Plné původních zakladatelů města, jejich potomků, stejně jako desítek tisíc uprchlíků, žije město Ark v naprosté izolaci od zbytku světa. Po 25 letech sociálních nepokojů dosáhli obyvatelé města bod zlomu. Vy rozhodnete o budoucnosti města Ark a lidské rasy.



  • Rozvíjejte svoji postavu ve všech herních režimech (singleplayer, kooperativním i multiplayer). Získejte body XP, které můžete utratit za přizpůsobení a vylepšení svých dovedností a schopností.
  • Brink využívá známé ovládací prvky stříleček, na které jste zvyklí, bez zbytečných, nepřirozených omezení a využívá novou funkci-Smart tlačítko. Vždy když stisknete Smart tlačítko, hra dynamicky vyhodnotí, kam se snažíte dostat a dostane Vás tam. Není třeba dokonale načasovat skoky, nebo přikrčení, hra ví, co chcete udělat.
  • Cíle, komunikace, generování misí a výběr inventáře jsou dynamicky generované na základě Vaší roli, Vašem statusu, umístění, členech Vaší jednotky a stavu boje ve všech herních módech. Vždy přesně víte, kam jít, co dělat, když se tam dostanete a co je Vaše odměna v případě úspěchu.
  • Virtual Textring, patentovaná technologie použitá ve hře, přináší novou úroveň grafiky na aktuální generací konzolí a PC, s ještě větším důrazem na vysoce detailní postavy, realistické prostředí, osvětlení, efekty a atmosféru. Tato konkurenční výhoda v žánru multiplayerových akčních her Vás pomáhá vtáhnout do reality epického města Ark.



    Special Edition obsahuje navíc:

  • Rozšiřující balíček do hry Doom pack (skiny UAC & Cacodemon Bulpdaun SMG, tetování Hellspawn, trička UAC Body Armour a Screaming Soul a pokrývky hlavy DOOM Bandana a UAC Beanie Cap)
  • Rozšiřující balíček do hry Spec Ops pack (Hockler Machine Pistol, maska Sloan, tetování Dogtag, puškohled Greeneye).



    Brink (Special Edition)


  • Recenze na Brink (Special Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.