Broforce Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Broforce - NSW
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 468626
DevolverEN dabing

Broforce [PS4]

 

O hře

Když zlo ohrožuje svět, svět vyzývá Broforce - nedostatečně financovanou, nadměrně silnou polovojenskou organizaci, která bojuje výlučně proti brutální síle protivníků. Společně až se čtyřmi dalšími hráči se připravte na boje, střílečky a eliminaci nepřátelských teroristických sil, které ohrožují náš způsob života. Aktivujte arzenál jedinečných zbraní a rozpoutejte peklo řetězových reakcí ve jménu boje za svobodu.

Finální aktualizace nabízí vylepšenou a rozšířenou kampaň s novými úniky, společně se šesti novými ultravlasteneckými bratry, čtyřmi novými úrovněmi výzev k šíření demokracie a vrcholovým podáním vojenské síly – opravy chyb!

 

Klíčové vlastnosti

  • Síla Broforce
    Každý z "bros" má jedinečnou výzbroj a ovládá speciální výpady, aby nastolily svobodu v celém světě.

  • Souboje o život
    Hrajte až čtyři v boji proti terorismu v kooperativním režimu, nebo se postavte vzájemně proti sobě v několika kompetitivních režimech.

  • Editujte úrovně
    Pomocí editoru si navrhněte si vlastní hřiště na destrukce tak, aby vám záviděli všichni ostatní, když jej budete sdílet online. Procházejte množstvím uživatelsky vytvořených úrovní a dokončujte je, abyste mohli ohodnotit jejich Bro-ness.


Trailer


Recenze na Broforce

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.