Brothers in Arms: Hells Highway Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Brothers in Arms: Hells Highway - PS3
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
Kód produktu: 7263
Ubisoft

Brothers in Arms: Hells Highway [XBOX 360]

%%%%^%#%%#

Hra vás opět zavede do těžkých bojů z prostředí druhé světové války, v tomto případě budete součástí operace Market Garden. V ní figurovali jednotky výsadkářů, ktoré měly ochránit důležité mosty v Holandsku, po kterých by se následně přepravily spojenecké tanky a zamířily do Německa. Nicméně proti této snaze stály nejlepší síly Třetí říše, takže se v kůži seržantem Bakera a Hartsocka pěkně zapotíte!

Hra začíná vaším seskokem nad Eindhoven a jelikož brzy poté Němci toto město začnou bombardovat, budete pomáhat civilistům, kteří se ocitli v centru dění (resp. bomb). Následně Vás čeká dobývání a bránění určených bodů - jako strategických mostů, kde znovu půjde o mix akce (FPS) a nutné strategie při kooperaci s Vaší jednotkou, které budete zadávat adekvátní povely.

K dispozici máte hned tří oddíly, s čímž souvisí širší spektrum možností, co podniknout, a to nejen díky skutečnosti, že třetí oddíl bude mít v rukou ničivější zbraně, jako je například bazuka či minomet, nemluvě o možnosti přivolání leteckého útoku. V rámci nových manévrů a pohybových animací se pamatovalo např. na patrolovanie, stealth aktivity či momenty zaslouženého odpočinku. S čím souvisí i fantastické obličejové animace a emocionální reakce zúčastněných vojáků, což by mělo tuto akci příjemně oživit .


Recenze na Brothers in Arms: Hells Highway

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.