The Bureau: XCOM Declassified [PS3] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 327838
2K

The Bureau: XCOM Declassified [PS3] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Píše se rok 1962. Americké zlaté roky, ráj na zemi, nebo ...? John Fitzgerald Kennedy je prezidentem, Americký národ sužuje strach ze Studené války ... no Ameriku ve skutečnosti ohrožuje mnohem nebezpečnější a rafinovanější nepřítel jako komunismus. Top-secret vládní jednotka, zvaná The Bureau, složená jen z pár vyvolených, začíná vyšetřovat a odhalovat tajemství za mysteriózními útoky od nepozemský nepřátel. Jako speciální agent William Carter uchopte zbraň, stiskněte spoušť a poveďte svou jednotku do strhující taktické přestřelky na ostří nože z pohledu třetí osoby, abyste v přísně tajné, skryté válce zachránili lidstvo. Poslání The Bureau je jasné-přežít, přizpůsobit se a překonat nepřítelovu hrozbu a ochránit občany od pravdy.

V The Bureau: XCOM Declassified však nečekejte žádný Rambo efekt, při kterém se vstupem na bojiště vyhladíte tři čtvrtiny nepřátel sám. V The Bureau jste jen členem týmu, který musíte vést, ale oproti členům máte navíc ... nic. Budete muset často čelit přesile, jak v počtu, tak v technologiích a připravte se, že každé Vaše rozhodnutí bude nést neomluvitelné důsledky. Pokud chcete výzvu, The Bureau: XCOM Declassified je hra, kterou chcete hrát.

  • Odhalte tajemství-bojujte na ulicích Ameriky v 60. letech 20. století a odhalte zatajené pravdu skrývající první nepřátelskou invazi v dějinách.
  • Poveďte svůj tým do boje-jako William Carter, vysoce inteligentní Drsňák, vezměte do ruky revolver, zformulujte plán akce, poveďte precizní načasované přepady a po boku svých mužů zničte nepřátele a odvraťte hrozbu.
  • Taktika je jediný klíč k vítězství-použijte strategii jako Vaši nejsilnější zbraň-vstupte do Battle Focus módu, abyste zpomalili čas a proveďte svůj budoucí tah, rozdejte taktické povely své jednotce, abyste zvrátili situaci ve svůj prospěch.
  • Žádné další šance-za své chyby budete platit-smrt někoho z Vaší jednotky je trvalá. Díky tomu si budete svůj tým vážit více, než kdykoliv předtím, protože se smrtí agenta přichází i ztráta všeho co jste do něj investovali a budete si muset vytrénovat nového.
  • Strategické reflexy-Použijte nepřítelově chyby ve svůj prospěch. Rozdělujte taktické povely v reálném čase a prechytráčte svého nepřítele, nebo ve zlomku sekundy zachraňte život svého člověka.
  • Přizpůsobení, které záleží-Vytrénujte si své muže na unikátní specializace a díky dynamické kombinaci jejich schopností vytvořte výhody z ničeho.
  • Zkušené vývojářské studio-The Bureau: XCOM Declassified pochází z dílny tvůrců úspěšných děl, jako například Bioshock 2.
    Nezapomeňte si přepnout video HD kvalitu!

  • Recenze na The Bureau: XCOM Declassified [PS3] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.