Cabelas Big Game Hunter 2012 Top Shot Elite XBOX 360

Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204737
ActivisionEN dabing

Cabelas Big Game Hunter 2012 Top Shot Elite [XBOX 360]

Balení obsahuje hru Cabelas Big Game Hunter 2012 a ovladač Top Shot Elite.



Cabelas Big Game Hunter 2012
Série Cabelas Big Game Hunter se vrací s ročníkem 2012. Jeden z nejrealističtějších loveckých simulátorů dosud nabízí rozsáhlé prostředí, hojnost zbraní a výzbroje a zvířata jako živé. Cabelas Big Game Hunter 2012 Vás vezme na akční, rychle se rozvíjející dobrodružství po celém světě, s predátory a kořistí na obzoru. Toto nové pokračování populární Cabelas série kombinuje intenzivní akci s populárním příslušenstvím Top Shot Elite, aby Vám přineslo jedno z nejnapínavějších loveckých dobrodružství všech dob!



  • Při pohybu v obrovských prostředích si můžete vybrat cestu, jak získat dokonalý výstřel a přinést domů trofej.
  • Získejte kredity, které můžete použít na nákup vylepšení střelných zbraní a výstroje, které ovlivní Váš výkon. Vylepšete své schopnosti jak zůstat nepovšimnut během přibližování se, při vábení a při výstřelu na velkou vzdálenost.
  • Realistické zvířata mají instinkt, který je pro Vás výzvou, protože se zdá, že Vás vidí, cítí a slyší. Musíte použít všechen svůj důvtip na tichý pohyb, vyhnutí se odhalení a získání dokonalé pozice na výstřel.
  • Nastupte proti přátelům ve vzrušujících střeleckých galeriích, například zcela nové galerie Reflex, nebo Target.



    Top Shot Elite
    Vyzvěte příbuzných, nebo přátel v multiplayerové lovecké a střelecké akci s ovladačem ve tvaru zbraně-Top Shot Elite. Plně integrovaný, bezdrátový ovladač pro platformu Xbox 360 je prvním svého druhu a nabízí nabíjení ve stylu Pumpovací brokovnice, nastavitelnou pažbu a objektiv s inovativním červeným filtrem, který odhaluje skryté objekty v prostředí, jako jsou stopy krve, cestičky zvěře a smrtící predátoři.

    Zúčastněte se různých kompetitivních honů, nebo hrajte v kooperativním módu, to vše na jediné obrazovce. Nebo vyzvěte jeden druhého ve více než 30 střelnicích ve hře Cabelas Dangerous Hunts 2011. Ať už hrajete jakkoli, potřebujete instinkt a odborné dovednosti, abyste přežili setkání s najsmrteľnejšími predátory světa. Zlepšete své šance na přežití-použijte ovladač Top Shot Elite.

    Balení obsahuje ovladač Top Shot Elite pro Xbox 360 s integrovanou CMOS kamerou. Ovladač je kompatibilní s hrami Cabelas Dangerous Hunts 2011, Cabelas North American Adventures a jinými.



  • První a jediný ovladač ve tvaru zbraně pro platformu Xbox 360
  • Odnímatelná nastavitelná pažba, objektiv s červeným filtrem a nabíjení alá Pumpovací brokovnice
  • Bezdrátová 2,4 GHz technologie pro flexibilitu a snadné použití, plus dvojice analogových páček, D-Pad a akční tlačítka. AA baterie obsahem balení.
  • CMOS kamera s vysokou citlivostí.
  • Podporuje CRT televizory (50/60/100 HZ) a plazmové, LCD a LED TV

  • Recenze na Cabelas Big Game Hunter 2012 Top Shot Elite

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.