Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda Nintendo SWITCH

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 410157
NintendoEN dabing

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda [NSW]


Zažijte spojení dvou fascinujících světů ve hře Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda!


Objevte rytmické akční dobrodružství, které v sobě jedinečným způsobem kombinuje hratelnost titulů Crypt of the NecroDancer s unikátními postavami a hudbou slavné série The Legend of Zelda do rogue-like zážitku.


Král Hyrule byl přinucen ke spánku, hrozbou, která je odhodlána zničit rytmus a libozvučnost hudby v celém království. Odstartujte vaše dobrodružství za hrdinku Cadence a jakmile se naučíte základní principy, budete si moci pro pokračování na vaší cestě vybrat, jestli chcete hrát za Linka nebo princeznu Zeldu. Objevujte náhodně generované světy a dungeony s cílem chránit vaše území v tomto akčně-rytmickém dobrodružství!


Prodírejte se oblastí Lost Woods, která je zahalena tajemstvím, toulejte se po Kakariko Village a navštivte pamětihodné lokace ze série The Legend of Zelda. A možná dokonce na vašich cestách potkáte několik známých tváří.


Během celé vaší cesty je na vás kterou cestou se vydáte, proto si zvolte takový postup, který vám vyhovuje. Mnoho výzev na vás čeká v příběhovém režimu, můžete se také spojit s dalšími dvěma přáteli v lokální kooperaci a vydat se na společné dobrodružství. A pokud jste rytmickými mistry a máte rádi výzvy, můžete vyzkoušet tvz. Perfect mode, ve kterém skončíte hru v případě, že utrpíte jakékoli poškození, nebo netrefíte takt.



Recenze na Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.