Call of Duty Black Ops: Cold War Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty Black Ops: Cold War - PS4Call of Duty Black Ops: Cold War - PS5Call of Duty Black Ops: Cold War - XBOX ONE
Cena s DPH
929 Kč
Cena bez DPH: 768 Kč
 
Kód produktu: 410853
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 739 Kč

Call of Duty Black Ops: Cold War [Xbox Series X|S]

 

O hře

„Kdo nezná historii, bude donucen ji opakovat.“
Black Ops Cold War, přímé pokračování Call of Duty: Black Ops, vtáhne fanoušky do hlubin nestálé geopolitické bitvy studené války na začátku 80. let.

Klíčové vlastnosti

  • KAMPAŇ
    Nic nikdy není takové, jak se zdá, protože Raven Software přináší strhující kampaň pro jednoho hráče, v níž hráči budou čelit historickým postavám a drsným pravdám, zatímco budou bojovat po celém světě na ikonických lokacích, jako je východní Berlín, Vietnam, Turecko , ústředí sovětského KGB a další.

  • HRA PRO VÍCE HRÁČŮ
    Další kapitola slavného zážitku Black Ops pro více hráčů je zde a přináší jedinečné souboje, tajné mise a propojený zážitek napříč platformami a generacemi.

  • ZOMBIE
    Black Ops Cold War Zombies zavede veterány i nováčky na smělou a děsivou výpravu, která navazuje na ikonickou součást značky Call of Duty. Tento kooperativní režim zahrnuje nové způsoby postupu, klasické perky a arzenál zbraní proti zombie z období studené války, které přeživším pomohou porazit legie nemrtvých.

  • WARZONE
    Black Ops Cold War bude podporovat a rozvíjet úspěšný bezplatný zážitek Call of Duty: Warzone. Jako při každé tajné misi mimo záznam očekávejte, že odhalíte další tajemství a zažijete pamětihodné okamžiky, zatímco se bude studená válka rozhořívat ve Verdaňsku (a ještě dále) během následujících měsíců a sezón.

Trailer


Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold !


Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Call of Duty Black Ops: Cold War

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.