Call of Duty: Ghosts Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Ghosts - PS4Call of Duty: Ghosts - XBOX ONECall of Duty: Ghosts - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 217013
ActivisionEN dabingXbox <b> zpětná kompatibilita

Funkce zpětná kompatibilita konzoly na Xbox One

Budoucnost hraní her nezapomíná ani na svou minulost. Hrajte stovky her určených pro konzoli Xbox 360 a původní originální hry Xbox na konzole Xbox One. Zažijte několik generací her a bezplatně si vychutnávejte tituly, které vlastníte a máte nejraději. V případě her určených pro konzoli Xbox 360 neztratíte své uložené pozice, doplňky, dosažené výsledky ani skóre hráče. díky členství Xbox Live Gold můžete hrát hry pro více hráčů s přáteli používajícími konzoly Xbox One a Xbox 360. Využijte nejlepší nabídku her ze všech generací exkluzivně pouze na konzole Xbox One.
A teď jak na to. >>


Kompletní seznam všech titulů, které podporují funkci Zpětná kompatibilita konzoly Xbox One najdete zde.

Call of Duty: Ghosts [XBOX 360]

Nový příběh, nové postavy, nový svět Call of Duty -toto všechno jsou vlastnosti nové generace Call of Duty: Ghosts, v pořadí již desátém pokračování této průlomově úspěšné série .

Infinity Ward se rozhodli zariskovat a vytvořili novou podznačku-Call of Duty: Ghosts, která přinese hráčům zcela nové vzrušující nápady a zážitky, úplně jiný příběh, nesrovnatelný s čímkoli, co tu dosud bylo. Ghosts navíc pohání zbrusu nový engine nové generace, se kterým Infinity Ward slibuje obrovský skok vpřed. Svět bude realističtější, střely budou preciznější, úmrtí uvěřitelnější a akce dramatičtější a přesvědčivější než kdykoliv předtím.



Recenze na Call of Duty: Ghosts

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.