Call of Duty: Modern Warfare 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Modern Warfare 3 - PC DVDCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS4Call of Duty: Modern Warfare 3 - PS5Call of Duty: Modern Warfare 3 - Xbox Series X|SCall of Duty: Modern Warfare 3 - XBOX 360
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
Kód produktu: 55419
Activision

Call of Duty: Modern Warfare 3 [PS3]



Call of Duty: Modern Warfare 3 je třetím pokračováním válečné série Modern Warfare zasazené v současném konfliktu a celkově osmi dílem série Call of Duty .

Třetí díl velmi úspěšné herní série je přímým pokračováním Modern Warfare 2 . Dějištěm se tentokrát stává městské prostředí. Připravte se na ohromné, dechberoucí a exotické lokality, ve kterých budete bojovat. Mezi ty nejzajímavější patří New York, Berlín, Paříž či Londýn, ale určitě i Moskva, nebo pro nás bližší Praha a zámek v Čechách. . Po ulicích av husté zástavbě se do boje zapojí tanky a další vojenská vozidla, ale převezeme se například iv AC-130. Mezi nové herní prvky patří zejména demolice objektů a budov jako je již pravidlem sérii Battlefield .

Bojovat budete jako členové jedné z mnoha známých, ale i utajených speciálních jednotek. Navíc i za jednotlivce, jako jsou hrdinové z předchozího dílu Price a Soap, kteří jsou od závěru Modern Warfare 2 mezinárodně hledanými zločinci.

V multiplayerové části hry si svůj návrat odbude mód Special Ops, který se poprvé objevil v Modern Warfare 2 .


Recenze na Call of Duty: Modern Warfare 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.