Call of Duty 3 PS3

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 9695
Activision

Call of Duty 3 [PS3]

Již třetí pokračování válečné akce, kterou snad netřeba dlouze představovat. Třetí díl je dílem určeným speciálně pro konzole a zabývá se událostmi během vylodění v Normandii a po něm, kdy se spojenecká vojska snažila o průlom, který se nakonec zdařil a vyústil v osvobození Paříže.

V rámci hlavní singleplayer kampaně si postupně vyzkoušíte role čtyř vojáků: americké, britské, kanadské a polské národnosti. V jejich kůži zažijete kromě jiného i urputné boje v ruinách měst, kde budete bojovat s nepřátelskými vojáky na několik metrů i tváří v tvář, či budete zneškodňovat pasti a nastražovat improvizované výbušniny. Mise mají při tom hned několik způsobů řešení, přičemž každý z nich si vyžádá jinou bojovou taktiku, ať už jde odstřelování z úkrytu, nebo přímé setkání s nepřítelem na několik metrů. Díky velké míře interaktivity je možné zneškodnit téměř jakýkoli nepřítelův úkryt. Totéž však může nepřítel udělat i vám.

Nechybí ani tradičně komplexní multiplayer s možností účasti na až 24 hráčů v několika módech. Podporován je multiplayer místní, ve splitscreenu (na jedné konzoli) i přes internet a kromě ovladatelných dopravních prostředků (tanky, džípy, motorky) nabízí hra i několik tříd vojáků s odlišnými schopnostmi.

Nechybí ani tradičně komplexní multiplayer s možností zúčasnenia se 24 hráčů v několika módech. Podporovaný je multiplayer místní, ve splitscreenu (na jedné konzoli) i přes internet a kromě ovladatelných dopravních prostředků (tanky, džípy, motorky) nabízí hra i několik tříd vojáků s odlišnými schopnostmi .

Call of Duty 3 - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Call of Duty 3

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 23. 12. 2012
Hra je docela lehka . Bojujete tam za američani brity.A mužete ridit auto tank lod
zápory produktu kdyz v jedny misi řitite lod tak controllerrem musite rychle hejbat rychle . Amusite pevne drzet jojstyk jinak vam vyklouzne z ruky jako mne.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1