Capcom Essentials Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Capcom Essentials - PS3
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 243786
CapcomEN dabing

Capcom Essentials [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Super Street Fighter 4 , Resident Evil 6 , Devil May Cry 4 , Dead Rising 2 a Mega Man 10 a přepravní pouzdro.



Super Street Fighter 4
Super Street Fighter 4 je propracovaná verze Street Fighter 4 s 10 novými postavami, novými vzhledy pro bojovníků a také novými drtivými komby!

Návrat původem automatové legendy s nezměněnou návykovou hratelností 2D systému, avšak tentokrát v plně 3D prostředí v komiksové grafice a větší přístupností začínajícím hráčům, což však neznamená na úkor ostříleným veteránům.



  • Časové zasazení do doby po Super Street Fighter II Turbo a před Street Fighter III.
  • Důraz na umělecky kvalitní grafiku (běžící v 60 fps) a na maximální fotorealističnost.
  • Vrací se řada starých známých postav a přibyli nové, včetně dvou žen.
  • Nový automatický způsob vlastních komb zvaný Ultras.
  • Způsob krytí z třetího dílu je pryč a nahradil ho systém šetření se a odplaty.
  • Podpora on-line hraní.



    Resident Evil 6
    Uplynulo již deset let od incidentu v Raccoon City a prezident Spojených států se rozhodl odhalit pravdu o tom co se událo, ve víře, že to omezí současné bujení bioteroristických činností. Leon S. Kennedy stojí na straně prezidenta a je jeho osobním přítelem a přeživší z Raccoon City. Ale po bioteroristických útoku je Leon nucen čelit prezidentovi změněnému k nepoznání a udělat své nejtěžší rozhodnutí. Ve stejné době, Chris Redfield, člen Bioterrorism Security Assessment Alliance přichází do Číny, která je také pod hrozbou bioteroristického útoku. Žádná země není bezpečná před těmito útoky a celou světovou populaci spojuje společný strach, že neexistuje už žádná naděje.

    Poprvé v sérii se v Resident Evil 6 spojují oblíbené postavy Leon a Chris, aby čelili této bezprecedentní hrozbě. Připojí se k nim i nové postavy, každá s vlastními jedinečnými perspektivami a zapojením do tohoto neúprosného dramatického hororového zážitku odehrávajícího se v globálním měřítku.



    Devil May Cry 4
    Od tvůrce původních her Devil May Cry a Resident Evil 4 přichází další díl veleúspěšné stylizované akční série , které se dosud celosvětově prodalo téměř sedm miliónů kusů .

    Hra Devil May Cry 4 vás vtáhne do nadpřirozeného světa, kde se nový protagonista setkává se známým hrdinou. V roli nového hlavního hrdiny Nera můžete předvádět neuvěřitelné útoky a non-stop komba pomocí jedinečné nové herní mechaniky, jeho mocné ruce Devil Bringer. Nero je příslušníkem jednotky Svatých rytířů, kteří slouží řádu Order of the Sword, který chrání lidstvo proti démonům a pokračuje ve své činnosti, kterou kdysi dávno započal temný rytíř Sparda.

    Ve stopách Sparda však kráčí i jeho syn Dante, s nímž se Nero v průběhu hry několikrát střetne. Nero totiž viděl Danta, jak bez důvodu zmasakroval spoustu Svatých rytířů a nedokáže si to vysvětlit. Je Dante spojenec, nebo je to nepřítel? Na tuto otázku odpoví až hra, která kromě parádního audiovizuálního zpracování nabízí i prvek, v jehož rámci budete nepřerušovaných kombo údery získávat sílu, kterou následně můžete využít v boji pomocí nerovné speciální pravé ruky.

    S pokročilými grafickými možnostmi současných konzolí a PC ožívají vizuály s vysokým rozlišením a složité detaily během objevování nových a exotických lokalit. Dynamická akce a nepopiratelný styl se spojují s výbušnými bojovými možnostmi a vtahující příběhem a dávají tak vzniknout hernímu zážitku, který dokáže přinést jen hra ze série Devil May Cry .



  • 60 snímků za sekundu.
  • Směs známých a nových postav, nováček Nero se setkává s veteránem Dantem.
  • Nové postavy a prostředí.
  • Ikonická směs střelných zbraní a boje s mečem.
  • Hluboký kombo systém odměňuje stylové likvidování nepřátel.
  • Unikátní ruka Devil Bringer otevírá řadu kombo možností.
  • Ekluzívne zbraně a pohyby pro Nera a Danteho.
  • Systém Exceed umožňuje Nerovi nabíjet svůj meč pro mocné útočné možnosti.
  • Nový aktivní systém změny stylu umožňuje Dante měnit styly a zbraně za hry, díky čemuž může předvádět šílené kombo útoky.



    Dead Rising 2
    Několik let uplynulo od incidentu ve Wilamette a přestože se Frankovi West podařilo zachránit Ameriku před zombie apokalypsou, zdroj zombifikácie se nepodařilo úplně zničit. To vedlo k pokračujúcem prepukaniu zombie ohnisek v celých Spojených státech.

    Dead Rising 2 přesouvá akci z každodenního světa středozápadu Ameriky do Fortune City, nejnovějšího a největšího amerického zábavního střediska. Lidé se hrnou do Fortune City z celého světa, aby unikly před realitou a kvůli šanci velké výhry.

    Ve hře se jako hlavní protagonista představuje bývalý národní motokrosový mistr Chuck Greene. Předtím, než si získal slávu a sponzorů se svým týmem, byl Chuck nucen sám si opravovat své motorky, díky čemuž se stal neuvěřitelně vynalézavým. Osamělý otec Chuck žije se svou dcerou Katey od úmrtí její matky, a je připravena kvůli ní udělat cokoliv.

    Se stovkami zombie na obrazovce současně Vás původní Dead Rising nutil měnit obyčejné předměty. které jste našli v nákupním centru na improvizované zbraně schopné odrážet útoky. Dead Rising 2 přináší ještě větší krveprolití se ještě více zombie připravených hodovat na lidském těle a samozřejmě nespočet nových objektů, s nimiž může Chuck zabíjet nemrtvé. Od motorové pily, přes ruletu, až po elektrickou kytaru a maketu obřího telefonu. V prostředcích na ničení zombie se zkrátka fantazii meze nekladou. A právě svou šíleností a nekonečnými možnostmi jak se vypořádat se zombie, hra zabaví nejednoho milovníka her a filmů se zombie tématikou (a nejen těch ...).



    Mega Man 10
    Původní 2D klasika Mega Man se vrací ve hře Mega Man 10!

    Tento nejnovější titul v sérii Mega Man vrací sérii zpět k jejím kořenům s retro akcí, plošinovou hratelností a klasickou 8bitovou stylizovanou grafikou a zvuky. Objevte znovu Mega Man zážitek s klasikami inspirovanými novými boss postavami, z nichž každá má své vlastní jedinečné zbraně a zranitelnosti.

    Hra se odehrává v bláznivém Mega Man světě a proto není žádné překvapení, že roboty jsou opět v hlavní roli. Píše se rok 20xx a podezřele propuká robotí chřipka Robotenza. Šíří se světem jako blesk a všude ničí robotů. Lidé, kteří se spoléhali na užitečných robotů celá léta se snaží žít své životy bez svých robotích pomocníků. A roboty, které měly pomáhat při vývoji vakcíny nemohou dělat svou práci. Měsíc po vypuknutí se situace zhoršuje ještě víc. Infikovaní roboti se dostaly mimo kontrolu, ničí město a drží jeho obyvatel jako rukojmí! Kdo stojí za tímto chaosem? Je na Mega Manovi, aby se postavil této zlověstné hrozbě a odhalil toto virové tajemství.



  • Zcela nový režim Easy usnadňuje vstup do světa série Mega Man pro nové fanoušky a začínající hráče.
  • Retro 8-bitová grafika a zvuk v kombinaci s klasickou, jednoduchou, ale návykovovou Mega Man hratelností.
  • Proto Man je nyní k dispozici od začátku hry jako volitelná hlavní postava!
  • Nový design bossů pod dohledem a režií Keijiho Inafunea, tvůrce série Mega Man.
  • Unikátní úrovně zahrnují Old Castle, Highway, Iceberg, Stadium a další.
  • Režim Mega Man Challenges Vám umožňuje trénovat své dovednosti a připravit se na dobrodružství ležící před Vámi.

  • Recenze na Capcom Essentials

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.