Carrier Command: Gaia Mission CZ XBOX 360

Cena s DPH
279 Kč
Cena bez DPH: 231 Kč
 
Kód produktu: 208319
MastertronicCZ titulky

Carrier Command: Gaia Mission CZ [XBOX 360]

Carrier Command: Gaia Mission je dech beroucí kombinaci akční hry se strategickými prvky odehrávající se na obrovském detailním souostroví. Znovuzavádza klasickou hratelnost z původní hry Carrier Command pro skutečný next-gen zážitek.

Ve hře jste v blízké budoucnosti velitelem letadlové lodi nesmírné síly, k dispozici s mnoha nástroji a vozidly. Po přistání v neznámém prostředí je průzkum klíčový a vzrušení z objevování Vás posouvá vpřed.

Koloniální planetka Taurus je rozhodujícím bojištěm v dlouholetém konfliktu Spojeném pozemnskej koalice (UEC) proti Asijsko-tichomořské alliancii (APA), která získala nadvládu nad Zemí v apokalyptickém konfliktu. Širé oceány planetky Taurus jsou posety ostrovy s proměnlivým složením bohatými na zdroje a ukrývajúcimi mnohá tajemství.



  • Následujte hluboký příběh týkající se druhé knihy trilogie Gaia Universe, vypracujte se z outsidera na kvalifikovaného velitele letadlové lodi a zdolejte všechny potíže se svou věrnou posádkou.
  • Užijte si herní mód úzce spjat s původní klasikou z 80. let! Nastavte si obtížnost a vyzvěte nepřátelské plavidlo na strategický duel.
  • Prozkoumejte více než 30 unikátních ostrovů v 6 různých klimatických zónách.
  • Vstupte do adrenalinového boje převzetím přímé kontroly nad jakoukoli jednotkou a posouvejte se hladce mezi vozidly.
  • Zaujměte své místo za moderním bojovým počítačem na palubě své lodi, vyrábějte vylepšení, zbraně a rozšíření, přizpůsobte své jednotky as použitím taktiky jejich přesouvejte přes otevřené bojiště.
  • Ovládejte v reálném čase směs dálkově ovladatelných vozidel pomocí programovatelného bojového počítače abyste dominovaly na bojišti.
  • Získejte a vyrábějte nová vylepšení, zbraně a rozšíření pro svou loď a vozidla, ale stejně nezapomeňte dávat pozor na stav zásob munice a pohonných hmot.
  • Križujte moře a vytvořte síť ostrovních základen pro obranu, těžbu a výrobu. Udržujte stálý přísun zdrojů a vybavení abyste mohli své tažení posouvat neustále vpřed.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na Carrier Command: Gaia Mission CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.