Chivalry 2 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Chivalry 2 (Day One Edition) - PC DVDChivalry 2 (Day One Edition) - PS5Chivalry 2 (Day One Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 411117
DeepEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Chivalry 2 (Day One Edition) [PS4]


Vraťte se na nepřekonatelné středověké bojiště.


Chivalry 2 je hra inspirovaná epickými filmovými bojovými scénami z období středověku. Hru si může najednou zahrát několik hráčů, kteří jsou vrženi do akce ikonických momentů středověku - od řinčících mečů přes bouře, hořící šípy, rozsáhlé obléhání hradů a ještě mnohem více.


Ovládněte masivní bojiště. Katapulty budou rvat zemi na kusy, než budete obléhat hrady, podpalovat vesnice a zotročovat poddané při přechodu mapou.


Kombinace úderů v reálném čase a volného combo systému pro zrychlení akce dovoluje hráčům přeměnit se na ocelovou vichřici na bojišti. Hra umožňuje bojovat s několika nepřáteli najednou a spojuje to nejlepší z FPS a bojových her pro nezaměnitelný herní zážitek.


  • Zahrajte si s hráči z celého světa bez ohledu na platformu.
  • Zažijte klasické středověké prostředí, od turnajů až po složité obléhání, chaos na bojišti, jakož i "The Battle of the Bastards" z Her o trůny.
  • Přizpůsobte si svůj styl boje. 4 základní skupiny zbraní se ještě rozšiřují o další podskupiny, přičemž každá zbraň má několik vizuálních obměn. Vylepšete své šance díky podpůrným předmětům, jako například olejové kahance, barikády, bedny se zásobami či hroty šípů.
  • Zmocněte se bojiště pomocí těžkých mašín - katapulty, balistické zbraně, ostnaté pasti, beranidla, žebříky a další.
  • Vylepšete si svého hrdinu pomocí detailního přizpůsobení vzhledu – vyberte si tvar hlavy, barvu, délku a umístění vlasů a brady, barvu pleti, helmu, brnění, zbraně a další z nekonečných možností.
  • Bojujte nadále i přes ztrátu končetiny, odzbrojení, zapálení, zlomení štítu, krvácení... Rozdávejte údery i když jste na kolenou.
  • Využijte cokoliv, co Vám přijde pod ruku. Bitevní pole jsou plná různých předmětů, které můžete využít k boji – ať už chytíte odkutálenou hlavu nepřítele a ubijete s ní dalšího nebo podpálíte slepici a hodíte, improvizujte s tím, co najdete.

Recenze na Chivalry 2 (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.