Far Cry 2 Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204819
UbisoftEN dabing

Far Cry 2 Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter [XBOX 360]



Obsahem balení kolekce jsou hry Far Cry 2 a Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter .



Far Cry 2

Pokračování Jackovy strastiplné cesty tentokrát přesunuté do Afriky, kde si užijete vyprahlou savanu s kaňony nebo rozpadající se dům v útrobách nepřístupné džungle. Svou postavu si budete moci specializovat v jedné ze čtyř tříd: Grunt, Engineer, Medic a Sniper.

Kromě kompasu se ve vašem vybavení objeví plamenomet, Molotov koktejl, mačeta, či AK47. Rovněž budete létat s větroněm a to co Vás i tentokrát nechá v úžasu, je samozřejmě grafické zpracování.

  • Využívání dopravních prostředků a široká škála zbraní.
  • Dva různé otevřené světy o rozloze 25 kilometrů čtverečních.
  • Výběr frakce ovlivňující průběh celého konfliktu z různých stran.
  • Umělá inteligence odvíjející se od základních potřeb: odpočinku, povinnosti a družnosti.
  • Neuvěřitelně detailní africké prostředí včetně zvířat v něm.
  • Revoluční zpracování ohně šířící se nejen dle směru a rychlosti foukání větru, ale také materiálu.



    Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter

    Třetí revoluční díl v populární takticko-akční sérii, který se odehrává v roce 2013. Americká armáda v této době zavádí supermoderní bojový systém zvaný Integrated Warfighter Systém (IWS), který má speciálním jednotkám pomoci v boji proti stále nebezpečnějším nepřátelům. IWS tvoří skupinu vycvičených členů jednotky Ghost. Nyní je čas všechno vyzkoušet naostro v akci. Hráč a členové jeho jednotky jsou kromě jiného i pokusnými králíky.

    Děj se odehrává v multikulturní jihoamerické metropoli Mexico City, kde je třeba nejen zastavit zuřící nepokoje a řádění kolumbijských kartelů, ale dojde i na záchranu života US prezidenta, k zneškodňování atomové bomby ak dalším akcím.

    Ghost Recon: Advanced Warfighter je titul postavený na novém enginu, který plně využívá možnosti konzole Xbox 360 a nabízí neuvěřitelně detailní textury, plně interaktivní prostředí, reálnou fyziku pro veškeré objekty a celou řadu speciálních efektů.

    Získáte přístup k supermoderním bojovým a komunikačním technologiím, které vám umožní efektivně řešit nebezpečné situace a zároveň být neustále v obraze o tom co se děje ve vašem okolí. Díky IWS tak budete mít přehled o tom, kde se nacházejí členové vašeho týmu a můžete jim na poměrně velkou vzdálenost zadávat rozkazy a kontrolovat jejich aktivitu.

    Hra nabízí single i multiplayer část, které se vzájemně prolínají. Kromě klasického multiplayeru ve známých i nových módech hra obsahuje hlavní singleplayer kampaň, kterou je možné hrát iv kooperaci s dalšími 3 hráči.

  • Recenze na Far Cry 2 Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.