Tom Clancy 'Rainbow Six: Patriots PS3

Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206903
UbisoftEN dabing

Tom Clancy 'Rainbow Six: Patriots [PS3]

Tým Rainbow čelí nové a velmi reálné hrozbě známé jako True Patriots, vysoce trénované, dobře organizované skupině milicí. True Patriots profitují z rostoucího pocitu frustrace a hněvu v dnešní Americe, která je podle nich nenávratně poškozena chamtivými politiky a zvláštními zájmy korporací. Pod vedením vypočítavé loutky jménem Tredway se tato teroristická organizace nezastaví před ničím, aby svrhla vládu a finanční instituce a získala zpět svou zemi.

Hra zachycuje realitu současného terorismu a převezmete v ní roli nového člena týmu Rainbow. Tým čelí kritickému scénáři, který od jenotlivých členů vyžaduje, aby udělali těžké etické rozhodnutí s cílem zastavit tento nový druh teroristů.



  • Příběh hry Patriots zkoumá ultrarealistický"co by bylo kdyby" scénář, inspirovaný skutečnými událostmi a postavami. Hra Vám umožňuje zažít události z různých perspektiv a vytváří bezprecedentní úroveň ponoření.
  • Terorismus se vyvinul a tým Rainbow musí čelit organizované milicí domácích povstalců. Jako vůdce nového týmu Vás čeká náročné etické rozhodování a zjištění, co všechno je třeba udělat pro zastavení nepřítele.
  • Jediným stisknutím tlačítka předvede tým Rainbow ty nejúčinnější smrtící taktiky dané kontextem situace. Pokud to vyžadují extrémně opatření, nebo to prostě tak chcete, můžete převzít plnou kontrolu nad svým týmem a naplánovat dokonalý útok.
  • Bojové techniky hry byly posunuty na novou úroveň se systémem krytí a zbraní, které byly přepracovány tak, aby pokrývaly všechny bojové situace. Nová bojová mechanika je nyní obohacena o několik nových technik (vpád přes strop a stěny, rychlé slaňování, infiltrace a podmanění ...).
  • Týmová spolupráce a zvládnutí nových herních funkcí, které zlepšují komunikaci a realizaci taktiky mezi členy týmu, přináší intenzivní multiplayerový zážitek. Jednou takovou funkcí, která se nachází v herním online menu, je Sandtable, holografický displej, který Vám umožňuje seznámit se mapami úrovní předtím, než se vrhnete do akce. Toto Vám pomůže strategicky koordinovat své útoky a přidává nový rozměr do týmové taktiky.
  • Využijte novou herní funkci Scan pro strategické narušení a infiltrace oblasti. Tento nový nástroj umožňuje tepelný sken úrovně, který Vám umožňuje určit pro tým nejlepší cestu jak přemoci a porazit nepřátele.

  • Recenze na Tom Clancy 'Rainbow Six: Patriots

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.