Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas Collection PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 223933
UbisoftEN dabing

Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas Collection [PC DVD]

Balení obsahuje hry Tom Clancys Rainbow Six: Vegas a pokračování Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2 .



Tom Clancys Rainbow Six: Vegas
Renomovaná FPS série Tom Clancys Rainbow Six debutuje na nové generaci hardwaru ve svém nejdramatičtějším pokračování dosud. Členové jednotky Rainbow se vydávají do ulic Las Vegas, protože stupňující se teroristické aktivity ve městě hříchu hrozí posunout světový terorismus na novou, nekontrolovatelnou úroveň. Budoucnost globální bezpečnosti visí na vlásku během Vašeho boje na klasických místech a prostředích ve Vegas, jako jsou Fremont Street, Strip a kasina. Zažijte Las Vegas jako nikdy předtím díky revoluční technologii nové generace ve svém souboji s časem, abyste zachránili jedno z nejznámějších měst světa před naprostou zkázou.

Rainbow Six: Vegas Vás seznámí s novým týmem a novým vůdcem. V čele stojí Logan Keller, expert v oblasti průzkumu. Expertem na těžké zbraně a trhaviny je Michael Walter a elektroniku a odstřelování má na starosti Jung Parka. Taktika se v této hře rovná přežití, je proto velmi nutné zvážit jednotlivé schopnosti každého člena skupiny, spíše než provedete nějakou akci. Nechybí samozřejmě ani multiplayer, ve kterém si můžete vytvořit vlastní postavu.



  • Jednotka Rainbow představuje nové členy. Logan Keller je velitel týmu a expert na průzkum, Michael Walter je expertem na těžké zbraně a trhaviny a Jung Park je expertem na elektroniku a odstřelovačem v jedné osobě.
  • S novým týmem přichází dodatečná odpovědnost. Taktika hraje významnou roli při úspěchu týmu, jelikož každý člen je vybaven jedinečnými schopnosti a dovednostmi.
  • Zažijte novou úroveň realismu když Vám členové jednotky Michael a Jung nabízejí taktické návrhy v reálném čase, jak prorazit zeď, nebo hacknout počítač, to vše v souboji s časem, abyste dokázali najít jádro teroristické buňky.
  • Použijte taktické plánování abyste se dostali přes prostředí Las Vegas s využitím high-tech vybavení, jako jsou malé kamery pro strategické označení cílů pro své spoluhráče ještě před vstupem do místnosti.
  • Připravte se na novou úroveň ponoření se do hry s instruktáží k misím v reálném čase, uprostřed nejintenzivnějšího boje, v jakém jste se kdy ocitli.
  • Motion-capture útočné a průzkumné techniky, jako jsou slaňování, vniknutí přes okna, krycí palba naslepo a další. Všechny od zkušeného hollywoodského odborníka na animace.
  • Technologie nové generace přináší vyšší úroveň umělé inteligence do série Rainbow Six . Postupem blíže k jádru teroristické buňky můžete očekávat smrtelnejších, trénovanějších nepřátel, kteří pracují společně jako skupina a reagují na každý Váš pohyb.
  • Vytvořte si vlastní postavu v režimu multiplayer, která se vyvíjí během hry online, přičemž se jí odemyká nové vybavení a achievmenty.



    Tom Clancys Rainbow Six: Vegas
    Toto je Vaše poslední šance na záchranu nejhříšnějšího amerického města před stupňujícími se teroristickými aktivitami, která rozproudí akci, od začátku až do konce. Nejlepší jsou zpět a vítěz tentokrát bere vše.

    Pokračování úspěšné protiteroristické akce zasazené do města hříchu posouvá sérii na novou úroveň s novými herními prvky, novými herními funkcemi a průkopnickými kooperativními a multiplayerovými režimy, zda ještě lepšími vizuální stránkou. Kromě návaznosti na dějovou linii z jednotky se některé mise odehrávají i před ní a namísto vložených cut scén přerušujících hru jsou veškeré události interaktivní, probíhají tedy přímo během hraní.



  • Město hříchu se vrací a je větší než dříve. Prozkoumejte zcela nová místa ve Vegas vytvářející vizuální zážitek, který je stejně náročný, jako je úžasný.
  • Oceňovaný multiplayer ze hry Tom Clancys Rainbow Six: Vegas byl vylepšen a obsahuje 13 nových map s intenzivnější akcí, dva nové režimy, více odměn a snazší přístup do hry díky použití vylepšeného a intuitivního systému vytváření her .
  • Vytvořte si vlastní identitu, kterou můžete používat v režimech singleplayer i multiplayer. Využívejte výhody svých odměn z režimu singleplayer v režimu multiplayer a naopak.
  • Změňte režim singleplayer kdykoliv na kooperaci, jen tím, že se zapojíte do hry. Nyní se můžete s přítelem zapojit do singleplayerového režimu a pomáhat si při procházení příběhem. Při vytváření map a děje pro singleplayer vývojáři mysleli na kooperativní režim, což znamená, že každá mapa má několik vstupních bodů a příběh zůstává nezměněn.
  • AI je náročnější než kdykoliv předtím. Teroristé jsou nyní vybaveni termálním viděním, nočním viděním a štíty, nemluvě o množství různých taktik, které Vám zaručeně přinesou nový herní zážitek pokaždé, když se vydáte do boje. Postupem ve hře můžete porazit své nepřátele s využitím nových technologií, jako je například termální sken.
  • Zlikvidujte teroristů efektivněji pomocí 11 nových zbraní. Nové maskování, oblečení a výbava umožňují nekonečné možnosti přizpůsobení své postavy.

  • Recenze na Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.