Tom Clancys Ghost Recon Trilogy XBOX 360

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 225708
UbisoftEN dabingHra podporuje snímač Xbox 360 Kinect
Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect!


Tom Clancys Ghost Recon Trilogy [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter , Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 a Tom Clancys Ghost Recon: Future Soldier .



Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter
Válka se změnila. Nepřátelské linie se rozmazávají a už neexistuje jasný soupeř. Noví nepřátelé a nové hrozby vyžadují nový typ vedení války a nový typ vojáka. Vítejte mezi Duchy

Píše se rok 2013. Americká armáda vyvinula (a je schopna nasadit) Integrated Warfighter System, zkráceně IWS, komplexní kombinaci špičkových technologií, která transformuje obyčejného vojáka na dokonalou bojovou sílu. IWS kombinuje pokročilé zbraňové systémy, satelitní komunikační zařízení a zvýšenou schopnost přežití do jediného plně integrovaného bojového systému, který je konečně připraven na zkoušky na bojišti. Kombinace vojenských technologií budoucnosti ve hře Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter obsahuje množství převratných funkcí, včetně komunikačního zařízení Cross-Com připojeného k Monokl vojáka a napojeného na satelitní techniku, která poskytuje konstantní a plnou informovanost o bojišti během akce.

Ve hře Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter se převtělíte do postavy kapitána Scotta Mitchella, velitele jednotky Duchů a speciálních jednotek vybavených technologií IWS, ve snaze zachránit prezidenta Spojených států, získat ukradené odpalovací kódy jaderných zbraní a zlikvidovat jednotku odpadlíků odhodlaných rozpoutat katastrofu. Hra se odehrává výhradně v Mexico City, kde množtví pečlivě vymodelovaných a detailních prostředí nabízí úplné ponoření do budoucna boje v městském prostředí.

Nejelitnější speciální jednotka americké armády se zapojuje do centra konfliktu aby získala kontrolu nad městem a potlačila povstání v srdci Mexico City. Výrazně v menšině, ale plně vybavený novou technologií IWS, tvoří tento elitní tým první a poslední linii obrany na bojišti. Jsou to tiší profesionálové. Jsou to Duchové.

Očekávat můžete také kooperativní a kompetitivní multiplayer se vzrušujícími novými prvky jako pokračování tradice série Ghost Recon .



  • Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter je postaven od základů pro konzole nové generace a díky jejich zvýšenému výkonu přináší fenomenální grafiku a řadu inovativních prvků.
  • Staňte se vojákem budoucnosti a získejte přístup k budoucnosti vojenské techniky. Pomocí plně integrovaného bojového systému s nejmodernějšími zbraněmi a komunikačními systémy se z Vás stanou vojáci budoucnosti. A jelikož základ hry vychází ze skutečného vojenského výzkumu, hra Vám nabízí realistický pohled na to, jak se bude válka bojovat v příštím desetiletí.
  • Použijte revoluční Cross-Com, komunikační zařízení, napojené na satelitní techniku. Cross-Com, připojený k Monokl vojáka poskytuje úplný přehled situace a umožňuje velení na bojišti. Velte týmu Duchů a dálkovým spojeneckým silám a bezpilotních letadlům a navádějte přímé dělostřelecké a letecké údery. Podívejte se, co skupina vidí a přijímejte vizuální a sluchové zpravodajství od spojeneckých sil a bezpilotních dronů.
  • Hra se odehrává výhradně v ohromujícím městském prostředí Mexico City, jednom z největších měst na světě. Ohromující, pečlivě a do detailu vymodelovaný svět Vás úplné vtáhne do boje budoucnosti v městském prostředí.
  • Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter přináší špičkové kooperativní a kompetitivně multiplayer režimy pro jednu z nejlepších online herních sérií .



    Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
    Hra Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 rozvíjí události z prvního dílu a umožňuje Vám velet elitní bojové jednotce americké armády, jednotce Duchů.

    V roce 2014 rozrůstající se konflikt mezi mexickými silami věrnými vládě a povstalci uvrhl Mexiko do totální občanské války. Pod velením kapitána Scotta Mitchella musí jednotka Duchů čelit bezprostřední hrozbě na hranici Spojených států. Osud dvou zemí nyní leží v rukách Duchů, kteří musí odrazit útok na americkou půdu. Vybaveni nejmodernějšími zbraněmi a technologiemi, musí Duchové bojovat na obou stranách hranice a neutralizovat stupňující se povstaleckou hrozbu.



  • Bojiště ve hře Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 ožívá na Vaší cestě odpadky posetými ulicemi a při likvidováni nepřátel v bombami poškozených budovách. Špičková fyzika a částicové systémy umožňují zobrazit ty nejintenzivnější a nejrealističtější exploze, kouř a ničení prostředí jaké jste kdy mohli vidět ve videohře. Dynamické osvětlení a stíny se mění podle cyklu střídání dní a nocí a systém neustále se měnícího počasí vyžaduje, abyste se přizpůsobili měnícím se podmínkám během akce.
  • Poprvé v historii série musí jednotka Duchů bránit americkou půdu před útokem zpoza hranic, díky čemuž se boj přesouvá do zcela nových prostředí. Duchů čeká boj s nepřítelem v horských terénech, neúrodných pouštích a dokonce i na jejich domovské půdě v El Paso, v Texasu. Každé prostředí nabízí své vlastní výhody a výzvy a volá po čerstvých taktických přístupech.
  • Kryjte si záda, protože povstalci posílají své vlastní jednotky proti bokem Vašich linií, nebo získávají výhodu díky využití vertikální hratelnosti a mohou Vás napadnout ze střechy. Lepší AI Vašich spolubojovníků nabízí nyní více informací, které potřebujete s popisnými příkazy jako například"nepřítel za červeným náklaďákem před námi."
  • Nový revoluční Cross-Com 2.0 Vám přináší ještě více informací. Můžete vidět, co vidí Vaši spolubojovníci v levém horním displeji a kliknutím na tlačítko se toto okno zobrazí na celé obrazovce pro jasnější a přesnější obraz. To Vám umožňuje vytvořit si komplexnější pohled na celé bojiště. Nový pohled Full Command View umožňuje neobyčejnou přesnost při zadávání a provádění taktických pokynů na bitevním poli.
  • Přivolejte smrtící vzdušné údery stíhaček, získejte mobilní kryt u jinak neprůchodných situacích a doplňujte si výzbroj na bojišti pomocí automatického dělostřeleckého tahače. Navíc nyní můžete svou jednotku léčit přímo na bitevním poli, včetně kapitána Scotta Mitchella, díky zcela nové třídě vojáků-Medic.



    Tom Clancys Ghost Recon: Future Soldier


    Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



    Jednotka Ghost, součást skupiny pro specializovanou taktiku, zvláštní oddíl pod přímým velením Joint Special Operations Command a elita moderních amerických speciálních sil, je lepší známá svým výkonem na bojišti. Tvoří ji"neviditelní" vojáci.

    Jen ti nejlepší z nejlepších, vojáci s unikátní kombinací dovedností na i mimo bojiště mohou nosit prestižní insignie jednotky Ghosts. Vojáci jednotky Ghost, vybaveni nejmodernější bojovou technikou, musí vypátrat nejdůležitější cíle v nejrizikovějších oblastech konfliktů po celém světě, bojujíce neviděni v jakémkoliv podnebí a terénu.

    V blízké budoucnosti tvoří čtyři z těchto elitních vojáků špičku kopí ve skryté válce zuřící po celém světě. Ale i když Ghost Leader, Pepper, 30K a Kozak svých cílů dosáhnou, zjišťují, že hrozba, které čelí je větší, než si kdy dokázali představit. Je to hrozba, která by mohla změnit mezinárodní rovnováhu sil navždy.



  • Pokud jste elita mezi elitou tak si nemusíte hledat svou cestu k jednotce Ghost. Oni si najdou Vás.
  • V roli seržanta Johna Kozáka, nového člena jednotky, bojujte po boku 3 veteránů v 10 hodinovém ději zaměřeném na postavy.
  • Váš tým přenese boj na 8 velkolepých lokalit, od tepla a prachu Afriky až za polární kruh.
  • Staňte se dokonalým tichým profesionálům s unikátními stealth zabijácké pohyby a brutálními bojovými pohyby v boji na blízko. Vyzbrojte se nejmodernější autentickou vojenskou technologií, obsahující více než 50 zbraní
  • Provádějte vysoce koordinované akce a zničující rozsáhlé útoky využívaje více pohledů.
  • Aktivujte Cross-Com, dokonalý týmový nástroj na bojišti, abyste dokázali koordinovat útoky a znásobit svůj pozoruhodný výkon.
  • ATLAS, nový Augmented Reality systém, umožňuje zobrazení informací v reálném čase, poskytujíc živou zpětnou vazbu na vyvíjející se situaci na bojišti
  • W.A.R. (Weapon Augmented Reality) je protějšek ATLAS-u na bojišti, kteří umožňuje členům jednotky Ghost okamžitě synchronizovat svůj Cross-com s jakoukoliv zbraní, kterou používají. Díky této moci ve svých rukou můžete předvádět vražedné synchronizované útoky s Cross Target laserem, který identifikuje, kdo je v zorném poli Vašich spolubojovníků.
  • Hrajte v 14 misích kampaně až s 3 kamarády.

  • Recenze na Tom Clancys Ghost Recon Trilogy

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.