Tom Clancys Splinter Cell (Ultimate Edition) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 222271
UbisoftEN dabing

Tom Clancys Splinter Cell (Ultimate Edition) [PC DVD]

Balení obsahuje hry Tom Clancys Splinter Cell , Tom Clancys Splinter Cell: Pandora Tomorrow , Tom Clancys Splinter Cell: Chaos Theory , Tom Clancys Splinter Cell: Double Agent a Tom Clancys Splinter Cell: Conviction .



Tom Clancys Splinter Cell
Tom Clancys Splinter Cell představuje nový typ her s příběhem. Tato akce viděná z pohledu třetí osoby vás zavede do světa tajných agentů a operací.

Zahrajte si za Sama Fishera, operačního agenta jednotky"black-ops" z oddělení NSA. Sam, vyzbrojený nejmodernějšími technologiemi, je povolán proniknout do nepřátelského území, zneškodnit nebo ochromit nepřítele a uniknout bez zanechání stopy.



  • Nový stupeň špionážní akce -nové pohyby jako potápění, lezení po trubkách, ručkování, odklízení těl, útoky zblízka a další. Můžete také brát a používat všechny menší předměty ve hře, rozstřílet světla kvůli pohybu ve stínu. Vymyslete vlastní postup dosažení cíle. Střelba není vždy řešení.
  • Mise, při kterých se budete bát dýchat -záškodnické akce po celém světě, tak realistické jak jen to jde. Celkově 14 rozsáhlých misí s více stovkami událostí a se stovkou různých postav. Vaším úkolem je dostat se do nejstřeženějších budov světa, včetně vedení CIA, eliminovat ty, kteří mohou narušit splnění úkolů, zničit cenná data a nakonec se vytratit bez zanechání stopy. Máte povoleno udělat co se Vám zlíbí, jen musíte splnit misi. Zákon pro vás jednoduše neplatí, dokud neuděláte chybu.



    Tom Clancys Splinter Cell: Pandora Tomorrow
    V roce 2006 zakládají Spojené státy americké vojenskou základnu ve Východním Timoru na obranu nejmladší světové demokracie. Protiamerické jednotky v Indonésii se spojí pod vedením gerilového vůdce Suhali Sadona. Ten je navíc podporován zkorumpovanou Indonézkou vládou. Suhadiho lidé napadli americkou ambasádu v Jakartě a drží v ní rukojmí.

    Vy jako Sam Fisher se opět musíte vydat do akce. Vaším cílem je záchrana rukojmích a získání cenných informací, které by mohlo vést k odhalení mnohem většího nebezpečí.

    Splinter Cell Pandora Tomorrow je pokračování originální stealth akce Tom Clancys Splinter Cell , která získala v minulosti vysoké ocenění od hráčů i časopisů.

    Vaším úkolem je plnit nejrůznější mise po celém světě za maximálního utajení . Hrou se prolíná napínavý příběh s politickým pozadím . Už tak propracovaná hra byla opět vylepšena a to nejen po grafické stránce . Přibyly nové pohyby , akce a předměty a hlavně konečně si můžete zahrát s více hráči po síti.



  • Další příběh profesionálního špiona , inspirovaný knihami Toma Clancyho .
  • Vylepšená grafika a videosekvence s částmi příběhu .
  • Nové pohyby pro zdolávání překážek a manipulaci s nepřáteli
  • Špionážní vybavení a nejmodernější zbraně.
  • 3 typy her pro více hráčů , založené na příběhu ze singeplayeru .
  • V multiplayeru proti sobě stojí žoldnierii a špioni ( v každém týmu ideálně po dvou hráčích ) , každá strana má jiné možnosti .
  • Žoldáci mají silnou útočnou pušku , nástražné pasti a miny a kromě instalovaných alarmů mají systém , který zvýrazňuje pohyby cíle a zapnutá elektronická zařízení .
  • Špioni nemohou žoldáky zastřelit , mají ale účinnou zbraň která je na dálku paralyzuje a dokáže vyřadit bezpečnostní zařízení , navíc mají systém pro noční vidění a termovizi a širokou škálu pohybů .



    Tom Clancys Splinter Cell : Chaos Theory
    Píše se rok 2008 . Výpadky proudu ve městech, sabotáže burzovních a bankovních systémů , nabourávání do obranných systémů státu-to vše jsou projevy informační války .

    Aby bylo možné těmto útokům předcházet , musí agenti tajných služeb proniknout hluboko do teroristických sítí a sbírat cenné informace , vystaveni kdykoliv možnosti odhalení .

    Jste Sam Fisher , agent NSA nasazovaný do nejdiskrétnějších operace. Abyste dosáhli svého cíle , budete zabíjet holýma rukama , bojovat prototypem univerzální útočné pušky , využívat špionážní výbavu a skrývat se před nepřáteli . V některých misích jste odkázáni sami na sebe , při jiných využijete výhody týmové spolupráce .

    Nový díl špionážní akce navazuje na úspěchy svých předchůdců a po mírné odbočce v podobě Pandora Tomorrow kde se pilotní příběh vrací k tématu informační války. Sam je opět ve víru dění, ale protivníci jsou mnohem nebezpečnější než posledně. Naštěstí ani Sam nezahálel a naučil se novým kouskům, obohatil svou výbavu o nůž, pušku získala palebnou sílu v podobě zabudované brokovnice. Situace tak může řešit mnohem rázněji a nemusí se vyhýbat otevřeným přestřelkám-ale může.

    Stejně jako váš protivník, i vy se musíte přizpůsobit.



  • Množství speciálních pohybů k likvidaci nepřítele i tichému pohybu. Sam se např.. může pod nízkými překážkami plazit.
  • do Samovy výbavy přibyl nůž, kterým si může prořezat cestu, jeho puška získala na útočné síle zabudováním brokovnice a samozřejmě nemůže chybět pistole s tlumičem.
  • Skvělé grafické zpracování , animace Samovy chůze se liší podle rychlosti , jeho chodidla vždy dosedají na podlahu , změnil se obraz nočního vidění a samozřejmě i veškeré prostředí okolo .
  • Konečně pořádná výzva , protivníci mají osobní atributy , pamatují si předchozí události , chovají se přirozeně , někteří jsou vybaveni světlicemi nebo pochodněmi .
  • Otevřenější systém úrovní které umožňují více cest k dosažení cíle a nabízí kromě hlavního i vedlejší úkoly .
  • Kooperativní multipayer vnáší do hry nový náboj , musíte se spolehnout na svého partnera , někde si agenti pomohou k dosažení vyšších pozic ( židle ) . Jindy se rozdělí a kontrolují tak všechny přístupové cesty .
  • Další změny v enginu přinášejí např. . indikátor hluku , nebo dveře zůstávají otevřené nebo zavřené a je možné je otvírat plynule ...



    Tom Clancys Splinter Cell : Double Agent
    Již čtvrtý díl série vyprávějící o americkém tajném agentovi Samu Fisherovi Vás tentokrát zavede na východ Asie a to přímo do vězení, kde je náš slavný agent nastrčen. Sam se tudíž tentokrát musí spolehnout výhradně na své schopnosti a nikoliv na nejmodernější techniku, jak tomu bylo v předchozích dílech. Alespoň co se týče začátku.

    Celá hra není samozřejmě jen o vězení, jakmile se dostanete pryč i se svými novými teroristickými přáteli, budete členem jejich organizace JBA a tak na Vás čeká spousta zajímavých úkolů. Ve hře se tak dočkáte mimo jiné například skoku s padákem, či plavání a potápění.



  • Engine použitý z předchozího dílu vyšperkovaný o moderní speciální efekty a filtry.
  • Předělaná umělá inteligence postav.
  • Infiltrace teroristické skupiny.
  • Nové pohyby pro Sama



    Tom Clancys Splinter Cell: Conviction
    Sam Fisher zpočátku zjišťuje, že jeho dlouhodobá spolupracovnice Anna Grimsdottirová, která ho dosud zásobovala klíčovými informacemi, se nachází v nebezpečí a proto znovu vstupuje do organizace Third Echelon. Avšak ta už není tím, čím kdysi bývala. Je plná nekompetentních osob a byrokracie, dává mu do mise nekompletní či chybné podklady, nevyhovující výbavu a neposkytuje mu nezbytnou podporu v situacích vyžadujících rychlé rozhodování. Navíc se hrdina dozvídá o třenice o politickou moc ve vedení Third Echelonu, takže si domýšlí, že celá hrozba vlastně může pocházet z vnitřku tajné služby.

    Proto raději odchází a opětovně se stává uprchlíkům, který se snaží Annu zachránit na vlastní pěst a dává přitom najevo své city více než kdy předtím.

    Splinter Cell Conviction se odehrává za ostrého denního světla . Středobodem hratelnosti se stává fyzika , díky níž budete často improvizovat a po vzoru Dead Rising používat rozličné předměty ruce-například uchopení obyčejné židle či zablokování dveří posunutím nábytku (což principiálně zvládají i protivníci ) . Všechno jde dokonce tak daleko , že všechny objekty nacházející se na scéně de facto tvoří Váš inventář : ty menší jako zbraň , ty větší například k zabarikádování se .

    Zpracování bojů na blízko má nádech filmové série Bourne . Můžete použít násilí jen na žoldáky nebo teroristy , zatímco stráže a nepohodlné civilisty pouze na nějaký čas učiníte neschopnými odporu. Běžní lidé však při přestřelkách obvykle raději utečou jako ve skutečnosti .

    Ve hře najdete novou , dynamickou umělou inteligenci nepřátel , kteří tentokrát reagují a chovají se pokaždé odlišně-včetně přeskakování překážek a schovávání se za nimi ala Gears of War .

    Herní rozhraní obohatily dva prvky , které uvítají zejména příležitostní hráči . Jednak výstražný metr , podle kterého zjistí , jak daleko je Sam Fisher od prozrazení. Druhý je ukazatel takzvaného hrdinského instinktu , který čas od času dovolí spatřit polohu protivníků infračerveným viděním .

    Žánrově zůstává pátý Splinter Cell steath akcí nejvíce příbuznou Chaos Theory , ale už to není o desetiminutovém čekání ve stínu na vhodný okamžik . Dějištěm je hustě obydlen a civilizovaný svět ( bar , kanceláře , park s 300 lidmi ... ) , kde Sam splyne s davem , který tak poslouží jako pohyblivý úkryt , například při nepozorovaném proniknutí okolo ochranky , níž nesmí ukázat svou tvář .



  • Nový grafický kabát .
  • Vyšší interaktivita s prostředím .
  • Velká dávka nejrůznějších inovací.
  • Příběh , který Vás povede mimo zákon .
  • Neotřelé multiplayerové režimy .



    Hra vyžaduje neustálé připojení k síti internet !


  • Recenze na Tom Clancys Splinter Cell (Ultimate Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.