Classified: France '44 PS5

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 473154
TeamDE dabing

Classified: France '44 [PS5]

Vraťte se do roku 1944

Classified: France '44 je taktická tahová strategická hra zasazená do období druhé světové války před spojeneckou invazí do Francie v roce 1944. V této hře máte možnost převzít kontrolu nad diverzní jednotkou, která sestává ze speciálně vyškolených spojeneckých vojáků a členů francouzského odboje. Vaším úkolem je sestavit elitní tým agentů podle vlastních představ a nasadit ho do rozsáhlého boje plného sabotáží a ničení.

O hře

  • Zlomte nepřátele
    Ve hře Classified: France '44 je každý výstřel důležitý, protože má vliv nejen na vaše nepřátele, ale i na vás samé. S unikátním systémem morálky se každá střelba stává klíčovou, protože se snažíte zlomit nepřátele krycími střelbami a získat časový prostor pro obcházení a dorážení vašich cílů.

  • Bojujte podle vašich pravidel
    V boji hry Classified: France '44 můžete postupovat podle vlastních pravidel. Začněte tím, že tichým způsobem eliminujete klíčové cíle a otevřený boj začněte teprve tehdy, když to bude vhodné. Avšak čím více nepřátel odstraníte tímto způsobem, tím více zvyšujete podezření u ostatních nepřátel, že něco není v pořádku. Proto buďte připraveni na to, abyste nastavili pasti dříve, než budete odhaleni.

  • Poznejte lidi, se kterými bojujete
    Vytvořte si vlastní tým a vybírejte z autentické a unikátní směsi hrdinů, přičemž každý z nich má svůj vlastní příběh. Trénujte je, upravujte podle vlastních představ a vyřizujte neustále rozšiřujícím se arzenálem dovedností a zbraní. Pravidelně zvyšujte morálku členů vašeho týmu tím, že trávíte společný čas u táboráku a zároveň zjistíte více o životech těch, kdo bojují po vaší straně na válečných polích okupované Francouzské.

 

  • Více než 45 misí
    Prožijte historii plněním náročných úkolů ve více než 45 misích, které vám předloží francouzské jednotky. Sami si vyberte, které mise momentálně nejvíce odpovídají vašim plánům na posílení hnutí odporu a zároveň vám nejlépe pomohou dosáhnout vašich hlavních cílů. Efektivně spravujte svůj tým a vysílejte jej k plnění strategií.

 

  • Očekávejte aktualizace a rozšíření
    Budoucí aktualizace a rozšíření budou neustále rozšiřovat svět hry Classified: France '44 a zároveň přinesou nové a vzrušující prvky do vašeho boje za svobodu. Nástroje pro tvorbu vlastních misí a modifikací pak zajistí, že vám vždy bude k dispozici množství lákavého obsahu vytvořeného ostatními hráči.

 

  • Cesta k vítězství
    Ve hře vás čekají výzvy na několika úrovních - realizujte optimální strategii a v jednotlivých misích se snažte co nejlépe taktizovat, abyste objevili všechna možná zakončení hry. Jak bude vypadat váš Den D?

 

Předobjednávka


Pokud si hru včas předobjednáte, obdržíte balíček "Resistance Kit", který obsahuje modrý skin pro zákopovou brokovnici, opakovací pušku Lee-Enfield a karabinu M1 a také maskovací oblečení členů hnutí odporu s kobaltovým vzorem, který se skládá z čepice, košile a kalhot.

Gameplay Trailer


Recenze na Classified: France '44

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.