God of War PS4

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 382573
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 410 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 209 Kč

Doporučené produkty (1)

God of War [PS4]


Bůh války se změnil ... a toto není Kratos, jehož znáte.
Při dech beroucí převyprávění známých příběhů na vás čekají složité a neznámé cesty. Přidejte se ke Kratos při jeho dobrodružstvích napříč hloubavý cestou růstu, násilí a úsilí stát se lepším mužem kvůli svému synovi. Ve světě monster, draků a bohy sedí tíha odpovědnosti na vašich ramenou a když je váš život plný krve a chaosu, jak můžete zabránit opakování hříchů minulosti pro ochranu budoucnosti?

  • Toto překvapivé pokračování God of War rozebere základní složky, které definují sérii-uspokojivé souboje, dech beroucí rozměry a silné vyprávění-a spojí je do nového silnějšího celku.
  • Jak mentor a ochránce syna, jehož respekt se snaží získat, je Kratos vystaven neočekávaným možnostem ovládnutí hněvu, který ho dlouhá léta definoval. Zpytuje temné dědictví, které přenesl na syna a doufá, že napraví slabiny a hrůzy své minulosti.
  • Hra se odehrává v nezkrotných lesích, horách a královstvích severského folklóru, připravte se na nový odlišný a hlavně nebezpečný svět, ve kterém naleznete nový panteon kreatur, příšer a bohů.
  • Intimní kamera s pohledem přes rameno vám přináší akci z první ruky. Souboje se odehrávají ve vaší blízkosti, jsou bouřlivé a neústupné. Kratovy mocná magická sekera je brutální zbraň, která je zároveň užitečná při průzkumu.
    Buďte vždy v pozoru!

  • Související produkty (1)


    Recenze na God of War

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.